Bjorn wordt schijtziek van die 'kut telefoon'. ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Bjorn wordt schijtziek van die 'kut telefoon'.

Een belletje doen.

Tussen de streamlocks door krijgen we het een en ander te horen over wat de bedoeling is met de hottub. Bjorn vertelt trots aan de meneer aan de telefoon dat er 800.000 mensen per dag naar Utopia kijken en 100.000 mensen de livestreams bekijken. Hij vergeet te vertellen dat er 17 miljoen mensen op Utopia Gekte mee lezen. :-) Maar goed, het bellen gaat niet helemaal zoals het hoort. Als Bjorn eenmaal op dreef is met zijn promotie praatje valt de verbinding weg. ''Ik wordt schijtziek van die kut telefoon'', zegt hij geïrriteerd. Het lijkt dus niet de eerste keer te zijn dat dit gebeurt. Tijd voor een nieuwe poging! Meneer kent het programma want hij heeft er weleens van gehoord. Langzaam maar zeker, tussen de streamlocks door, komen we erachter wat nou de bedoeling is. Bjorn zoekt een sponsor voor het verwarmingselement. En ze willen zelf ook hottubs gaan verkopen. In ruil voor de hulp van het bedrijf van die meneer kan Bjorn weer reclame maken voor het bedrijf via de websites van de bewoners die 40.000 bezoekers schijnen te hebben. 

''Ik ben er dusdanig bekend mee want vrienden van mij hadden ook weleens een hottub gemaakt. Daarom dacht ik waarom gaan wij dat hier niet doen? De lekkere maanden komen eraan en een hottub is onwijs interessant. Zou jij misschien iets voor mij op de mail willen zetten'', vraagt Bjorn. Uiteindelijk is het precies andersom geworden en gaat Bjorn die meneer mailen. Het is nog altijd niet helemaal glashelder wat nou precies de bedoeling is. Maar dat kan ook komen doordat Bjorn zo goed aan één stuk kan praten waardoor je de helft zo weer vergeten bent. :-) Er gaat in ieder geval iets gebeuren met het promoten en maken van hottubs. En de bewoners zelf duiken zodra dat kan ook de warme hottub in.

Drie andere kleine dingetjes die tussendoor nog zijn gebeurd:

- Cees en Bas hebben nog eens even gepraat over het hele sperma doneren gebeuren.
- Cees is in extase wanneer hij een mailtje ontvangt. Met de uitgeprinte versie loopt hij dolenthousiast naar Armanda toe, die net zo dolenthousiast is om Cees zo blij te zien. Er zijn vier mensen die bij Cees willen komen eten!
- Naomi en Ivan werken knetterhard buiten door om het terrein voor te bereiden voor de markt.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.