Bjorn vreest de nominaties. ~ Utopia Gekte

11/23/2015

Bjorn vreest de nominaties.

De top 3.

Een goedemorgen op deze ijzige doch wonderschone maandagmorgen. Dag 692 van het Utopia experiment is aangebroken. Wellicht vraag je je af of er gisteravond en vannacht nog iets bijzonders is gebeurd. Niet bijster veel is het droevige antwoord. De vele verplichte nominatiegesprekjes komen weer langzaam op gang en Cees was tot diep in de nacht wakker. Hij kon de slaap niet echt vatten en nam nog maar een bakje koffie voordat hij weer in bed verdween. Vooral Bjorn en Rowena hebben vannacht nog veel gekletst terwijl de meeste medebewoners al sliepen. Het zit erg diep bij Bjorn wat Mark hem allemaal zou hebben geflikt. Hij weet ook zeker dat hij bijna niemand uit Utopia vrijwillig terug gaat zien na het programma. En de stemmen? Rowena maakt zich vooral druk om Wim. Die twee liggen elkaar nou eenmaal niet zo goed. Ook Bjorn is bang dat hij wellicht moet vertrekken. Vooral als hij samen met Cees, Bas en Ivan genomineerd is. Hij weet zeker dat hij dan aan het kortste eind trekt.

Verder is het elke dag weer een beetje van hetzelfde op de livestreams. Naomi blijft op bed liggen, voelt zich niet zo lekker, dus Stefanie en Ivan hebben samen de koeien verzorgd. En veel bewoners slapen natuurlijk uit of zitten weer vastgeplakt achter de desktop alsof ze een deel van Utopia Gekte zijn. Ook is de uitslag van de favorietenpoll van UtopiaTV weer bekendgemaakt. Bas blijft ruim aan kop en Stefanie blijft dichtbij de nummer 2 staan: Ivan!

1. Bas - 39,4%
2. Ivan - 13,7%
3. Stefanie - 9,8%



1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.