Bjorn valt Stefanie en Rob aan. ~ Utopia Gekte

11/21/2015

Bjorn valt Stefanie en Rob aan.

Een volwassen reactie.

Het is Bjorn opgevallen dat Rob en Stefanie de enige twee bewoners zijn die hem niet zo mogen. En dat maakt hij even goed duidelijk tijdens het ontbijt aan de tafel. Waar Stefanie zelf ook bij zit! ''Als Rob een scheet laat doet Stefanie dat ook. Spreekwoordelijk dan. Ze zitten nog net niet aan elkaar vast. Ik ben gewoon eerlijk, ik zeg geen dingen die niet waar zijn'', aldus Bjorn. Hij weet zeker dat Stefanie niet goed met Bjorn overweg kan omdat Rob zoveel moeite met hem heeft. Stefanie zelf lacht het een beetje weg en is het er niet mee eens dat zij alleen achter Rob aan zou lopen. Wim doet zijn best om dit gesprek te beëindigen want hij ziet het al helemaal mis gaan. Er is natuurlijk bezoek in de loods dus dit is niet het beste moment voor een knallende ruzie. ''Jij zegt het nu recht in mijn gezicht en daar ben ik heel blij om. Daarom kan ik nu ook meteen een reactie geven'', laat Stefanie weten. Wim vraagt Bjorn om mee te gaan sporten, maar beide bewoners vinden het wel een mooi gesprek. ''Ik vind het alleen jammer dat we nu niet gevolgd worden'', aldus Stefanie. Nou, dus wel. Je volwassen reactie op Bjorn is opgemerkt en wordt nu gedeeld met heel Nederland. ;-) Wel gaan we nu verder met het volgen van Armanda en haar familie. Zij gaan namelijk een rondje lopen over het terrein. Vooral om de dieren te bewonderen.

Het is één grote gezelligheid in het weiland bij de opgesloten dieren. En een blubberige bedoening vanwege alle regen. Armanda legt uit wat alles is en wat ze daar doen. Zoals het sporten in de fitnessruimte. Ook legt ze uit dat ze zich meteen thuis voelde in Utopia. Het kon alleen maar meevallen omdat ze zich zoveel zorgen maakte.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.