Bjorn kan Mark nooit vergeven. ~ Utopia Gekte

11/22/2015

Bjorn kan Mark nooit vergeven.

''Daar lusten de honden geen brood van''.

De middag suddert door en er valt weer genoeg te beleven in de loods. Nicole heeft even op bed gelegen met flinke hoofdpijn, maar inmiddels voegt ze zich weer gezellig bij de groep. Ook komen er twee dames naar Utopia voor een unieke high tea ervaring. Aan de picknicktafel in de loods genieten ze van wat versnaperingen. Bas is bij de vogels te vinden in de kas en Mark en Gina liggen al een tijdje samen op bed. Het is een emotionele dag want ze moeten straks weer afscheid nemen van hun pasgeboren baby. Ze geven elkaar non-stop kusjes en zeggen van elkaar te houden. Ook baalt Gina omdat ze geen kerstcadeaus kan kopen voor haar hondjes. Naomi heeft grotere problemen aan haar hoofd. Zij kan niet meer staan vanwege de spierpijn en daarom hangt ze half in de keuken.

Gabriëlle en Bjorn hangen in elkaars armen op de trap van de vide. We vallen midden in een opmerkelijk gesprek: ''Wat Mark mij geflikt heeft allemaal, daar lusten de honden geen brood van. Dat kan ik hem nooit vergeven. Nooit. Het is een tweestrijd. Met Mark heb ik helemaal niets, met Gina wel'', laat Bjorn weten. Dit gesprek gaat terug naar het hele zoeken naar zaad met de blacklight verhaal. Gabriëlle snapt niet zo goed dat Bjorn daar aan meewerkte en hij heeft er zelf ook wel een beetje spijt van. Bjorn geeft een kusje op de hand van Gabriëlle die om zijn schouder heen hangt. Gabriëlle geeft een kusje op Bjorn zijn wang. Vanwege de fluistertoon is het gesprek niet helemaal goed te volgen. Waar Bjorn precies mee zit allemaal is ook niet duidelijk. Maar het is in ieder geval goed duidelijk geworden dat Bjorn helemaal niks heeft met Mark. Gabriëlle verdwijnt naar boven om even een half uurtje te liggen.

En over Mark gesproken. Hij gaat zo nog even een dramatische wandeling maken buiten met Gina en baby Brooklyn. Binnen een uur moeten ze weer afscheid nemen van elkaar.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.