Bjorn gaat vol op Stefanie stemmen. ~ Utopia Gekte

11/26/2015

Bjorn gaat vol op Stefanie stemmen.

Nominatie speculaties.

Na de vermoeiende 24 uur van naaien en de bekendmaking van de opbrengst verdwijnen meerdere bewoners eindelijk naar hun bed. De bewoners die vandaag overdag wel wakker zijn gaan niet allemaal aan het werk. Rob leest bijvoorbeeld op zijn gemak de krant terwijl Wim en Mark als echte bikkels kruiwagens vol zand gooien en verplaatsen. De berg zand die verplaatst moet worden op het terrein slinkt beetje bij beetje. Rond 1 uur 's middags praten Bjorn en Ivan samen over de nominaties wanneer zij achter de computers zitten. Bjorn wilde in eerste instantie op Mark gaan, maar heeft besloten om geen oude koeien uit de sloot te halen. Daarom gaat hij deze keer vol op Stefanie. De reden daarvan is omdat zij met de danseressen negatief had gepraat over Bjorn zijn zangkunsten. Ivan is er nog niet uit op wie hij zijn stemmen gaat zetten. Wel denkt hij te weten dat Mark en Gina een vies spelletje gaan spelen en vol op Bas gaan stemmen. Bas gaat op zijn beurt vol op Gina stemmen. Althans, dat is wat Bjorn denkt.

Ivan zou het wel leuk vinden om Utopiaan van het jaar te worden, maar hij gaat er geen spelletje van maken. Hij is ook van mening dat hij het wel verdient. Hoewel Bjorn zelf ook best zou willen winnen denkt hij dat Cees, Bas en Ivan de meeste kans maken. Bjorn denkt dat Cees erg populair is buiten Utopia. Voor het geld doet Bjorn het niet. Hij vind de waardering veel belangrijker. ''Ik zou er kapot van zijn wanneer ik 0 stemmen krijg aan het eind van het jaar'', vult hij verder aan. Ivan denkt nog even terug aan Isabella die zo populair was en vlak voor de UVHJ verkiezing naar huis moest.

Verder vergeten de bewoners ondanks alles ook het Sinterklaasfeest niet. Benjamin gaat een feest organiseren voor kinderen die het wat minder goed hebben in Nederland. Bas en Cees zijn enthousiast en duiken meteen achter de computer. Cees gaat namelijk voor Sinterklaas spelen en Bas gaat een (zwarte/regenboog/witte?) piet worden. Ook is er een wat meer emotionele gebeurtenis. Met hulp van stichting ambulancewens komt er namelijk weer een groot Utopia fan het terrein op. Daarover zo meer in een nieuw bericht.  




1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.