Bjorn gaat diep door het stof voor Gina. ~ Utopia Gekte

11/23/2015

Bjorn gaat diep door het stof voor Gina.

Zingen maar!

De middag is weer halverwege en het is vooral een lamlendige bedoening in de loods. Vooral tijdens het vrouwencentraaltje straalde het enthousiasme er niet vanaf. De dames zitten onderuit gezakt en ongeïnteresseerd wat onderwerpen te bespreken. Het is allemaal niet eens het benoemen waard dus we gaan vrolijk door met iets anders. Bjorn heeft een tijdje staan zingen in de fotostudio. Dit omdat hij samen met Rowena een Live in de loods concert gaat geven. Rob is meerdere keren erg duidelijk geweest over die plannen. Hij vind dat je het geen Live in de loods kan noemen vergeleken met alle artiesten die eerder al zijn geweest. Toch zien we hem stiekem even meeluisteren bij het schuurtje wanneer Bjorn oefent. Of hij op andere gedachten is gebracht betwijfelen we.

Na het oefenen grijpt Bjorn weer zijn kans om in de spotlight te gaan staan. Hij gaat bij Gina zitten op de bank in de woonkamer. Het vrouwencentraal is afgelopen dus dat geeft Bjorn de gelegenheid om eens vrienden te maken. Hij voelt ook de adem van de nominaties dichterbij komen en is steeds meer bezig met spelletjes. Ditmaal dus door toenadering te zoeken bij Gina zodat hij geen stemmen gaat krijgen van haar tijdens de nominaties. Bjorn en Gina hebben eigenlijk nooit meer echt contact omdat er weinig vriendschap over is tussen die twee. Met dit gesprek doet Bjorn hard zijn best om  haar ervan te overtuigen dat hij spijt heeft. Spijt van dat hij samen met Bas met een blacklight naar het zaad van Mark ging zoeken. Het gesprek duurt erg lang, maar komt steeds op hetzelfde neer. Bjorn heeft spijt en Gina begrijpt niet dat hij haar zoiets aan kan doen. En Gina blijft er bij dat er toch niks is gebeurd tussen Mark en haar onder de dekens. ''Ik zag er tegenop maar ik vind het wel belangrijk om dit uit te spreken. Anders lig ik vannacht weer wakker en alleen maar te malen in mijn hoofd. Sorry. Voor mij is dit weer een goede les'', zegt Bjorn met een droevig stemmetje.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.