Bjorn accepteert excuses Cees niet. ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Bjorn accepteert excuses Cees niet.

De Cees show vandaag.

Cees stapt even op Bjorn af die achter de laptop zit. Hij maakt zijn excuses vanwege de heftige post die hij kreeg. ''Ik heb ongelooflijk op mijn donder gekregen van één van mijn dochters. Over wat er tussen ons gebeurd is. Ik heb vreselijk op mijn flikker gehad. Dus ik zal even flink door het stof moeten'', biecht Cees op. ''Maar dat zal niet over gisteren gaan toch? Dat zou te snel zijn. Over het algemeen bedoel je'', vraagt Bjorn zich af. Er volgt wat stilte en ze gebaren naar elkaar. Cees dwaalt weer af en Bjorn gaat verder met zijn werk.

''Nou, wat er nou is gebeurd. Dit is nog nooit gebeurd. By far niet!'', zegt Cees met een brede glimlach op zijn gezicht tegen Mark. Hij heeft al 4478 views gekregen op zijn herfstfoto's en Mark reageert enthousiast. Vervolgens loopt hij naar Armanda toe in de woonkamer. ''Weet je waar de teller op staat'', vraagt hij. Helaas wisselt de regie op dat moment van stream. Maaaaar, onze actie van eerder vandaag is een succesje. Al lijkt het wel alsof de teller nog een beetje achterloopt, want 4478 views is nog steeds niet veel. Wordt vast vervolgd...

Bij de desktops praat Bjorn nog even na over Cees samen met Gabriëlle. Hij noemt Cees een 'simpele ziel' vanwege alles wat er is gebeurd. Zijn excuses lijken dan ook nog niet te zijn aanvaard door Bjorn. Dat kan de vrolijke stemming van Cees niks schelen, hij is nog steeds in extase door zijn record aan bezoekers vanwege de herfstfoto's die hij heeft gemaakt.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.