Bezopen Mark en Gina hebben de liefde bedreven? ~ Utopia Gekte

11/12/2015

Bezopen Mark en Gina hebben de liefde bedreven?

Is het weer aan?

Na de gezellige avond met veel muziek en alcohol blijkt er ´s nachts heel wat te zijn gebeurd in het beloofde land. Wim voelde de bui al aankomen en adviseerde Gina om gewoon naar bed te gaan. Zij nam dat advies niet voor lief en noemde het een 'kutfokker'. Zowel zij als Mark zijn al ver heen en dat is goed te merken ook. Voordat we het weten glippen beide bewoners, na een tijdje voetjevrijen aan de pokertafel, ongezien de douche in om zich te verschuilen achter het douchegordijn. Daar komen de vreemdste geluiden uit waardoor we twee dingen kunnen denken: Of ze nemen elkaar echt, of ze houden iedereen voor de gek. Na een tijdje komen ze de douche weer uit en hebben ze zich even opgefrist voor de spiegel. Het is dan al half 2 's nachts geweest en ze zijn niet de enige bewoners die nog wakker zijn. Rob kreeg sowieso alles mee want hij ging even plassen naast de tortelduifjes.

Download Utopia Gekte in de Play Store.

Uiteindelijk vraagt Mark aan Gina of ze er echt voor wil gaan met hem. Dat beaamt ze, al vind ze het wel heel eng. ''Jij bent de ware voor mij'', laat Mark weten. Gina vraagt zich af waarom ze dat dan niet voelt. ''Omdat je onzeker bent. Ik wil nu één ding van je horen. Wil je mijn vriendin weer worden?''

Gina benadrukt dat ze rustig aan moeten doen vanwege haar familie. Haar vader gaat flippen laat ze weten. ''I Love you. Sorry dat ik soms zo doe'', vervolgt ze. In het Bed & Breakfast zijn de twee wederom intiem met elkaar. Mark zijn handen glijden van de rug zo door in Gina's broek. Uiteindelijk laat Gina weten dat ze inderdaad weer verkering hebben, maar dat ze wel minder moeten zoenen. Mark hoopt dat Gina dit allemaal kan onthouden. Gina denkt dat de liefde minder was geworden omdat ze een beetje raar tegen elkaar deden. Tussen het gesprek door horen we ze af en toe uitgebreid speeksel uitwisselen. Er zijn nog veel meer twijfels die door Gina haar hoofd rondspoken. Wat nou als zij veel langer blijft dan Mark? ''Dat gebeurt niet. Ik ben de liefste gozer die je ooit hebt gehad''.

En dan gaat Gina een nieuwe eis stellen voordat ze echt weer een setje zijn: Geen seks in Utopia! Nou.. Of ze dat wel of niet hebben gehad mag je zelf beoordelen. De beelden vanuit de douche spreken niet voor zich, maar de geluiden wel. En dan te bedenken dat ze het iets meer dan 24 uur geleden nog had uitgemaakt. Beide video's zijn hier te vinden:


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.