Liveblog: Bezoek voor Gabriëlle is er met veel eten en cadeaus. ~ Utopia Gekte

11/13/2015

Liveblog: Bezoek voor Gabriëlle is er met veel eten en cadeaus.

Dope en gruwelijk.

Er gebeurt momenteel van alles door elkaar heen in Utopia. Bas heeft zojuist de dierenambulance gebeld vanwege een zieke eend. De danslerares komt weer binnenwandelen om de pasjes met Ivan en Bas te oefenen. Ze krijgen nog maar twee danslessen voordat ze hun dans vertonen aan de groep. Naomi en Gabriëlle hebben een lange tijd alle versieringen opgehangen in de loods vanwege haar verjaardag. En ook komt al het bezoek van Gabriëlle zojuist binnen wandelen. Ze hebben niet alleen zichzelf, maar ook onwijs veel eten en cadeaus meegenomen. Ondanks het droevige nieuws rondom de eend is er dus vooral veel vrolijkheid in de loods momenteel.

Na een tijdje maakt Gabriëlle de 'gruwelijke' cadeaus open terwijl ze anderen verzoekt om al het eten klaar te zetten. Ze heeft allerlei cadeaus gekregen waaronder veel kleding. Ze vind het 'dope'! Ze bedankt allerlei mensen voor de cadeaus die niet mee zijn gekomen naar Utopia. De komende drie uur heeft Gabriëlle alle tijd van de wereld om weer bij te kletsen met haar bezoek.

Op de andere stream zien we dat Bas en Ivan voor de verandering niet in de gym trainen. Samen met de danslerares dansen ze buiten in het zonnetje. Bas vind het erg ongemakkelijk omdat er nu heel veel mensen mee kunnen kijken. Ivan irriteert zich omdat de hele dans een verrassing moet blijven. Volgens de danslerares zien ze heus niet alles en ze dwingt de mannen dan ook om gewoon te luisteren en te dansen. ''Voor al die uren dat ze geoefend hebben vind ik het er echt beroerd uitzien, het spijt me echt. Ik vind het echt plaatsvervangende schaamte dit, ik vind het verschrikkelijk'', laat Nicole weten aan de hele loods.  Volgens Nicole voelt Ivan zich zwaar oncomfortabel en vind hij het niet leuk.

13:39. Het eten van de vriendinnen en familie van Gabriëlle valt goed in de smaak bij alle bewoners. Ze zitten allemaal aan de lange picknicktafels uitgebreid te tafelen. Opvallend is dat Gabriëlle en haar bezoek niet te zien zijn op de livestreams. Op de andere stream zien we Bas en Ivan namelijk dansen.

13:44. We zien nog steeds alleen de medebewoners van Gabriëlle die genieten van het meegebrachte eten. Blijkbaar krijgt Gabriëlle met haar bezoek even privacy van de regie..

14:30. Er is weinig te melden over Gabriëlle en haar bezoek. We krijgen ze zo goed als niet te zien! 
  0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.