Benjamin wil de liefde bedrijven met bezoekster. ~ Utopia Gekte

11/15/2015

Benjamin wil de liefde bedrijven met bezoekster.

Dit kan echt niet!

Het feest is voorbij en er is van alles gebeurd. Maar dan ook echt van alles. Eerst onwijs kort samengevat: Benjamin zoekt weer seks en neemt iemand mee naar de achterkant van het kakhuis. Ook ditmaal wijst de dame hem af, net als de vorige keer toen Benjamin een dame aan zijn leuter wilde laten zitten. En dan is er ook nog een enorme ruzie om verschillende redenen. Met name tussen Gina en Ivan gaat het er heftig aan toe! Maar goed, we beginnen bij het begin. Het feest is over het algemeen prima verlopen en de bezoekers hebben het naar hun zin gehad. Richting het einde, of erna, neemt Benjamin als het aan hem ligt een bezoekster mee naar het kakhuis. Ze heeft een 'soort van relatie' en dat is volgens Benjamin gelukkig geen echte relatie. Het houdt hem dan ook niet tegen om verdere pogingen te ondernemen om de dame te verleiden. Helaas voor hem heeft ze er echt geen trek in aangezien de camera's allemaal draaien. Benjamin blijft het maar proberen en begint over een stukje Utopia geschiedenis.

Hoewel er zoengeluiden te horen zijn lijkt het niet alsof ze daadwerkelijk veel gedaan hebben buiten dat om. ''Dit kan niet he'', horen we de dame nog zeggen. Toch nemen de zoengeluiden de streams over en lijkt alle schaamte even te zijn verdwenen. Er klinkt zelfs wat gehijg en het zou maar zo kunnen dat ze een vluggertje hebben gehad. Of op zijn minst wat handwerk. ''Ik moet echt weg, ik zweer het. Dit kan echt niet, ik ga je aanklagen hé'', zegt de bezoekster op een gegeven moment. Benjamin wilt koste wat het kost eerst euhmm... ejaculeren voordat het meisje weggaat.

Wat er uiteindelijk allemaal wel of niet is gebeurd was niet te zien vanwege de donkere beelden. En dat is misschien maar beter ook. Het was weer een bizar moment op de livestreams. En na dit alles brak de hel los in Utopia om hele andere redenen. Ivan krijgt het zwaar te verduren, daarover zo meer in een nieuw bericht!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.