Benjamin troost en knuffelt Stefanie ~ Utopia Gekte

11/18/2015

Benjamin troost en knuffelt Stefanie

Een duidelijke brief.

De ochtend is rustig verlopen in Utopia en ook de middag brengt nog weinig nieuws. Baby Brooklyn, wat een meisje schijnt te zijn, krijgt nog altijd alle aandacht van Mark en Gina. Mark heeft de baby zelfs vast tijdens het vegen, poepen en het halen van de krant bij de brievenbus.

Benjamin en Stefanie lezen lange tijd in stilte een brief door. Het schijnt een harde en duidelijke brief te zijn die Stefanie behoorlijk heeft geraakt. Over de inhoud zeggen beide bewoners niks, maar aan de steun en troost die Benjamin aan Stefanie geeft kunnen we genoeg te weten komen. "Het is aan jou om er wat mee te doen of niet", aldus Benjamin. Voordat hij weg gaat vraagt hij lief aan Stefanie of ze wel alleen kan zijn nu. Dat kan en hij geeft haar nog even een liefdevolle knuffel. Er zijn blijkbaar dingen gezien door het thuisfront waar ze iets aan moet veranderen als ze dat kan. Ook praatte ze vanochtend al over een eventueel vertrek en dat ze zich daarvoor zou misdragen. Zo hoopt ze te worden weggestemd. De tijd zal het leren of we nog meer te weten komen over de inhoud. En of Stefanie daadwerkelijk vertrekt, net als Armanda.

Ondertussen zijn er nog een aantal andere dingen gebeurd. Zo moppert Cees over iemand die alleen maar de Privé pagina leest in de krant. En Rob had bijna zijn 24 uur aangevraagd vanwege deze hele wanvertoning met de baby. Hij schaamt zich kapot omdat zijn vader dit moet aanzien. En Mark? Hij laat aan Gina weten dat er gevoelens naar boven komen die hij al jaren niet heeft gehad. En niet vanwege de baby, maar vanwege boosheid. Ook nu weten we niet waarom, maar het duurt vaak niet lang in Utopia voor we daar achter zijn gekomen!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.