Bas zou wel in een gay blad willen ~ Utopia Gekte

11/29/2015

Bas zou wel in een gay blad willen

Een grappig gesprek

Bas en Rowena hebben eind deze middag om half zes even gezellig zitten kletsen op Bas zijn bed. Op het moment dat wij in het gesprek terecht komen hebben ze het over Wim. ''Hij kan over de top gay tegen Bjorn doen, maar hem ook afsnauwen''. Volgens Bas heeft Wim dus twee kanten. Direct volgt er een streamlock en kunnen we het gesprek niet meer volgen. Als we weer beeld hebben gaat het over wie waar slaapt. Zo weet Rowena te vertellen dat Gabriëlle het niet leuk zou vinden om altijd beneden in de kamer van Wim, Cees, Rowena en Naomi te slapen omdat Wim en Cees zeuren. Rowena heeft het zelf weleens gezellig met Naomi, maar op de vide is het een heel ander level qua gezelligheid. Als Rowena vraagt of Bas het weleens gezellig heeft op zijn slaapkamer laat Bas weten het wel eens gezellig te hebben met Armanda. Het gesprek gaat nog even door, maar het onderwerp veranderd. Rowena vertelt onder andere dat ze steeds minder onzeker is. Ze durft grenzen aan te geven, ze sport, bereikt doelen en eet goed. Volgens Rowena gaat het goed met haar. Rowena wil haar lichaam weer fit maken zodat als ze uit Utopia komt de Playboy haar weer wil.

Omdat Rowena het over de Playboy heeft laat Bas weten ook wel in een blad te willen. Hij heeft schijt en wil in een gay blad. ''Weet je hoeveel gays er zijn met geld'', laat één van de twee weten. ''Als je de gays achter je hebt heb je een diehard fanbase'', laat Rowena weten, maar Bas wil er niet teveel achter zich aan. ''Want er kan er maar eentje in. Anders loopt het zo moeilijk de volgende dag'', grapt hij. Bas besluit toch maar even wat meer duidelijkheid te geven. Hij wil wel in een gay blad maar zou zich niet willen laten nemen. Nou ja geen p*rno maken zeg maar. Rowena vraagt of Bas dat met een vrouw wel zou willen. Misschien denkt Bas. Als hij zelf kan uitkiezen met wie. Het gesprek stopt zodra Bas op bed mag gaan liggen zodat Rowena hem een been massage kan geven. Het ziet er een beetje raar uit, maar Bas zegt het gelukkig wel fijn te vinden. Rowena grapt dat ze niet te dicht bij zijn ''pielemuis'' mag/gaat, maar volgens Bas zit ze al aan zijn zak. Al is dat natuurlijk duidelijk een grapje van Bas.

Ondertussen is het tien over half zes en zit het eerste groepje bewoners al te eten. Dat zijn Nicole, Gabriëlle, Benjamin, Bjorn, Naomi en Wim. Gina staat nog in de keuken te koken. Ongeveer vijf minuten later zijn Stefanie en Rob er ook bij gaan zitten om mee te eten. En dat terwijl ze niet zo lang geleden ook al stamppot meegegeten hebben met de eet gasten. Uiteindelijk om tien voor zes besluiten Bas en Rowena ook maar eens te gaan eten. Ze schuiven aan bij Mark en Gina die ook net aan tafel zijn gegaan. Ivan is de enige die niet mee eet. Volgens Gina heeft hij geen honger.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.