Bas wil hetzelfde kunstje nog eens flikken. ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Bas wil hetzelfde kunstje nog eens flikken.

Blijdschap bij Cees.

Na het eerste groepje kinderen kwam er nog een tweede groepje met meiden achteraan. Enkele uren later zijn beide groepen weer van het terrein af na een geslaagd verjaardagsfeestje. De Utopia bewoners hebben er alles aan gedaan om het zo leuk mogelijk te maken voor de kids. Terwijl de laatste bezoekers de poort door lopen is Bas in de kas te vinden. Daar ontdekt hij dat er inmiddels een tweede kwarteleitje is gelegd. Deze is zelfs nog warm! Of het tweede eitje ook te koop komt te staan is nog de vraag. Vanmiddag grapte Cees dat ze dat best kunnen doen voor 40 of 30 euro. Het eerste kwartelei is tenslotte ook voor 50 euro verkocht aan een of andere gek. (Mijn eigen woorden, tis een grapje.)

Inmiddels hebben Cees en Bas weer beide een desktop in bezit genomen. Bas laat nog maar eens weten dat hij blij is met het geld voor de volière. ''Het eerste echte Utopiaanse kwartelei'', laat Cees weten. Het tweede ei lijkt nu ook op de webshop te worden gezet zodat Bas nog meer geld in de volière kan steken voor de vogels. ''Gewoon je eerste ei verkocht, vet leuk'', laat Gina weten. Zij heeft inmiddels plaatsgenomen achter de laptop waar Cees zojuist nog zat.

In de keuken zagen we dat Gabriëlle net de afwas heeft gedaan en Naomi heeft gekookt. Ook Mark zien we nu het een en ander omspoelen/afwassen. Armanda is in de horeca keuken aan het koken met hulp van Cees. Daar praat Cees over het 'ongekende aantal van 14.900 views' voor zijn herfstfoto's. Armanda vind het super gaaf! Buiten achter de loods wordt hard gewerkt aan de nieuwe tuin inclusief beplanting. Op 6 november moet dat helemaal klaar zijn. Onder andere Benjamin en Ivan zijn daar mee bezig. Tussendoor zie ik dat het tweede kwartelei nu ook voor 50 euro te koop staat op de webwinkel van de Utopia bewoners. Vergezeld met een foto van Google, want hij heeft het bewuste ei pas net gevonden. Welke ''gek'' gaat hem deze keer kopen? :-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.