Bas schakelt hulp Utopia Gekte in. ~ Utopia Gekte

11/21/2015

Bas schakelt hulp Utopia Gekte in.

Mama Cash.

Utopia Gekte is een veelgenoemde naam vandaag op de livestreams. Niet alleen het bezoek van Armanda is over het algemeen positief over ons, zelfs de bewoners schakelen onze hulp in. Terwijl Amado aan het optreden is in de woonkamer is een groot deel van de bewoners hard aan het werk. De kaartverkoop voor het evenement van vanavond in Utopia verloopt moeilijk. Er zijn maar weinig kaarten verkocht en de bewoners trekken alles uit de kast om het tij te keren. Onder andere Mark, Rowena, Nicole, Ivan, Bas en Bjorn zijn een team aan het vormen. Zo heeft Benjamin al met 3FM gebeld en opperde Mark meerdere keren om Utopia Gekte nog even te bellen. Voordat ik het wist waren er 4 gemiste oproepen omdat mijn geluid uit stond. Ik kreeg in eerste instantie niet eens mee dat de nood zo hoog is, want ik luisterde naar Amado.

Niet veel later belde Bas een 5e keer en kon ik opnemen. Het was even kort 'hoi' en 'alles goed' tot Bas ter zake kwam. Er moeten meer kaarten worden verkocht en wij kunnen daar wellicht bij helpen. Ik vertelde Bas dat er al meerdere keren over geschreven is door ons, maar dat de vele lezers blijkbaar nog geen reden hebben kunnen vinden om een kaartje te kopen. Maar natuurlijk willen wij er best nog eens aandacht aan geven, al is het maar omdat dit momenteel zo'n ding is op de livestreams. De gemoederen lopen hoog op omdat ze er met zijn allen niet in slagen meer kaarten te verkopen voor het 'Who run the world' evenement. Bas, bij deze zoals beloofd wat extra reclame:

Wil jij de kracht van vrouwen vieren en daarmee ook nog bijdragen aan een goed doel? Of wil jij de Utopia bewoners eens van dichtbij zien tijdens een evenement waar je door het lage aantal bezoekers veel tijd persoonlijk met ze kan doorbrengen? Of wil jij jezelf misschien terugzien op de livestreams, televisie en/of Utopia Gekte? Of heb je een hele andere reden voor een feestje vanavond? Klik dan door naar de webshop, koop je (goedkope) kaarten en je zit vanavond in het beloofde land.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.