Bas maakt bewoners wakker met brandoefening. ~ Utopia Gekte

11/08/2015

Bas maakt bewoners wakker met brandoefening.

Goedemorgen Utopia.

De ochtend is mooi van start gegaan op de livestreams met verschillende sfeerbeelden. We krijgen de maan te zien, de sfeerlampjes op het terrein, de nieuwe beplanting en de vele vogelsoorten die Utopia inmiddels rijk is. Toevallig of niet komt mijn eigen poes met een vogel in haar mond naar binnen wandelen. Ik helemaal in paniek, maar het diertje fladdert gelukkig al snel weer door het raam naar buiten.

Hoewel een beetje laat vanwege het feestje zijn Stefanie en Naomi om 9 uur 's ochtends toch bij de koeien te vinden. Cees is normaal gesproken al uren wakker, maar hij ligt nog lekker op één oor in zijn knusse huisje. Een kleine 20 minuten later zien we hem dan toch fietsen in zijn bed om niet veel later op te staan.

Ook Bas is na 10 uur op de livestreams te zien. Hij rookt een sigaret en begint al snel weer over een nieuwe wens. Een brandoefening doen. Oftewel, schreeuwend door de loods heen rennen en roepen dat er brand is. Voordat hij daar aan begint doet hij eerst nog zijn best om Armanda en Cees zover te krijgen om mee te werken. Om het helemaal af te maken moet er nog een beetje rookontwikkeling zijn. Zodra het brandalarm is ingedrukt en Cees roept dat er water moet komen... Is er zo goed als niemand die er ook maar een kik om geeft. Maar, de meeste bewoners zijn in ieder geval wakker om 11 uur 's ochtends.

Gezellig mee kletsen op Utopia Gekte in de reacties? Een accountje aanmaken is zo gepiept en je bijdrage is van harte welkom! Ook kan je je aansluiten bij onze Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Zo mis je écht niks meer! Ook op Twitter zijn wij te vinden. Volg jij ons al? 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.