Bas maakt alvast ruimte. ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Bas maakt alvast ruimte.

Voorbereidingen.

''Hier, moet je nou eens kijken. Getverderrie'', moppert Cees. Er ligt een troepje op de vloer en hij veegt het op met een papiertje. De banken worden verschoven vanwege de dance battle van vanavond dus daardoor is er ook meteen vuil zichtbaar dat normaal gesproken niet direct opvalt. Bas is al druk bezig met het maken van ruimte en vraagt Benjamin ook om hulp. Hij klaagt dat hij al ontzettend lang moet plassen en het lijkt er even op dat hij bedankt voor dit klusje. Toch helpt hij 10 seconden mee en Bas vind het helemaal prachtig zo. Ook Rob is van de partij om te komen helpen. ''Moet dat nu al aan de kant'', vraagt Stefanie af wanneer ze toekijkt. Het is pas half 4 's middags en de danswedstrijd tussen Bas en Ivan begint om 19:00.

''Je denkt toch niet dat dat kapsel je gaat helpen winnen hé'', grapt Bas wanneer hij Gina de haren van Ivan ziet knippen. Gina denkt van wel omdat deze knipbeurt weer heel wat kilo's gewicht scheelt. Het kapsel zat net in een ietwat aparte stijl, maar dat was gelukkig voor hem een grapje. Gina is nog lang niet klaar met de danser en zijn haren. Stefanie blijft ondertussen mopperen over dat Bas zo vroeg alles al klaar zet. ''Ze komen pas om half 8'', benadrukt ze. Volgens Bas komen ze al om 6 uur allemaal de poort door. ''En zo niet, boeiend. Het kan maar beter vast gedaan zijn'', zo besluit hij.

Het maakt eigenlijk ook geen ene donder uit hoe vroeg ze het klaarzetten. Het enige dat er is veranderd is dat er wat meer ruimte in de woonkamer is. Er staan nog steeds evenveel banken om lamlendig op te kunnen zitten. Relax. :-) Het is al een wonder dat er in Utopia eens iets uren van tevoren al klaar staat. Normaal gesproken vergeten ze zelfs kinderfeestjes nog tot de kinderen de poort door stormen. Maar goed, met een paar minuutjes is het klusje al geklaard en gaat iedereen verder met waar die mee bezig was.

Zo zien we Bas al snel achter de desktop kruipen waar Bjorn op dat moment ook zit samen met Mark. En op de andere stream is Cees de slaapkamer aan het opruimen. Ook Naomi ruimt op haar gemakje op en Wim leest wat dingen door op bed. De middag lijkt dus lekker rustig te verlopen. Er moet nog gegeten worden en voor we het weten is de danswedstrijd al daar. Wie denk jij dat er gaat winnen? Bas steekt er in ieder geval flink wat energie in. Samen met Naomi gaat hij nog snel even oefenen in de fitnessruimte nadat ze wat video's terug hebben gekeken op de desktop. 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.