Bas krijgt verzoek om zaaddonor te worden. ~ Utopia Gekte

11/09/2015

Bas krijgt verzoek om zaaddonor te worden.

Wie werkt wel en wie niet?

Ivan heeft de groep aan het werk gezet en we zijn inmiddels een aantal uren verder. Tijd dus om te kijken welke bewoner wel werkt en welke niet. Het zijn vaak dezelfde mensen die niks uitvoeren, maar vanochtend leek iedereen genoeg energie te hebben om daadwerkelijk mee te helpen. Tijdens het opruimen van de vriezer en de keuken moppert Cees over het lawaai. Gina, Gabriëlle en Nicole zijn de schuldigen. ''Jezus, wat een lawaai. Niet normaal. Het blijft wennen''.

Bjorn ''veegt'' buiten het terrein en zingt ondertussen een liedje of twee. Nicole en Bas zitten veelal achter de desktop en Wim is vooral buiten te vinden. Tussendoor komt er een rekening van bijna 500 euro binnen voor de hottub. Daar komt vervolgens wat gedoe over. Cees zou Mark op de hoogte hebben gesteld van dat mailtje en Bjorn leek het te willen verzwijgen. ''Maak nou geen probleem van dingen die er niet zijn'', horen we Bjorn nog zeggen voordat er een streamlock komt. Gina kreeg dit kleine relletje ook mee en vertelt het vervolgens weer door aan Nicole. Zo zou Cees boos zijn dat hij altijd een grote bek terug krijgt. Nicole vind dat hij zichzelf eens moet afvragen waarom dat zo is.

Maar goed, we zouden het hebben over wie wel en wie niet wat nuttigs doet vandaag. Snel door met Naomi! Ook zij zit gelukkig niet stil en wast de ramen terwijl Bjorn de ladder vast houd waar zij op staat. Armanda, Rowena en Benjamin zijn ook buiten te vinden om het terrein aan te pakken. Tussendoor vraagt Nicole aan haar liefje Ivan of iedereen goed mee werkt. Dat blijkt zo te zijn, op Bas na. Zowel Nicole als Gabriëlle vinden dat niet zo fijn. ''Sommige dingen moeten, ik vind het niet leuk'', laat Gabriëlle weten.

Maar Bas is zeker niet met niks bezig. Nee, hij zou liever met Naomi willen oefenen voor de dansbattle. Ook het lezen van mailtjes doet hij gewoon. En daar zit zoals vaker het geval is weer wat bijzonders bij. Ditmaal is het iemand die op zoek is naar een zaaddonor. En diegene lijkt het zaad van Bas uitermate geschikt te vinden. Naomi snapt niet dat iemand sperma van Bas zou willen hebben. Armanda wel: ''Die vrouw is gewoon wanhopig''.

De mail is afkomstig van Maaike. Ze laat weten Bas nog steeds een leukerd te vinden als hij besluit om geen zaad te doneren na zijn verblijf in Utopia. Bas mailt terug dat hij zich vereerd voelt en graag eerst meer te weten wil komen over de mogelijke toekomstige moeder van zijn kind. Cees heeft de vriezer in ieder geval al opgeruimd dus Bas zou eventueel wat potjes vol kunnen kwakken. Grapje natuurlijk, het is een serieus onderwerp. Hopelijk is het dan ook geen 'slechte' grap.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.