Bas: ''Isabella had een paardenbek''. ~ Utopia Gekte

11/09/2015

Bas: ''Isabella had een paardenbek''.

Napraten over Isabella.

Een aantal bewoners praten nog eens na over Isabella en haar zangkunsten, over het algemeen zijn de meesten er positief over. ''Niet als ze helemaal mee zat te jengelen wanneer ze haar MP3'tje in had, dan was het gewoon kattengejank. Zij heeft een musicalstem'', laat Nicole weten. Bas geeft Nicole gelijk. Hij vind dat Isabella een paardenbek heeft tijdens het zingen, maar verbeterde het snel naar mond. Nog steeds niet erg aardig, maar het is toch al iets netter geformuleerd. :-)Als Isabella's zang ter sprake komt komt ook Charlotte natuurlijk even ter sprake. Over haar zang zijn ze wat negatiever dan over de stem van Isabella. Al vond Nicole dat er ook wel het een en ander mooi was aan Charlotte's stem. Charlotte vergeten ze al snel weer en het gesprek borduurt voort op Isabella en komt bijna vanzelf op Naomi en Giorgio uit. Gina weet zeker dat Giorgio heeft gewonnen vanwege Isabella. Dankzij haar kreeg hij al die stemmen. En Giorgio heeft volgens haar bewust gewacht om met Naomi aan te pappen. ''Dan had hij never nooit die stemmen gehad als hij voor de stemming met Naomi was gegaan'', laat ze weten. Nicole is het er helemaal mee eens. ''Waarom denk je dat die hele schare Isabella fans hier allemaal niet meer kwamen? Een hele harde kern van 60 á 80 bezoekers die allemaal voor Isabella kwamen zijn niet meer geweest.''

Nicole weet ook te vertellen dat Giorgio zijn populariteit meteen verdwenen was nadat hij samen met Naomi was. ''Faja hoor als je zo dichtbij bent om te winnen en mensen sturen je gewoon naar osse'', zegt Gabriëlle. Daarmee bedoelt ze te zeggen dat het uitermate vervelend is geweest voor Isabella dat zij zo vlak voor de stemming naar huis is gestuurd. Anders had zij de Utopiaan van het jaar verkiezing gewonnen in 2014. ''Het maakt mij allemaal niet uit wat er gebeurd, als ik maar win'', besluit Nicole. Dat zou ze erg leuk vinden.En hoewel ze haar zang niet altijd even goed vond, kon ze het wel goed vinden met Isabella en Nicoline.

Download de nieuwe app van Utopia Gekte in de Play store. (Klik hier) Zo krijg je bijvoorbeeld een push notificatie bij groot Utopia nieuws, bijvoorbeeld wanneer iemand Utopia onverwachts dreigt te verlaten. En goed nieuws: Binnen enkele dagen komt de IOS versie in de App store!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.