Bas hoopt Utopiaan van het jaar te worden. ~ Utopia Gekte

11/06/2015

Bas hoopt Utopiaan van het jaar te worden.

Cees heeft een missie.

We beginnen alweer aan het derde bericht over het lange gesprek tussen Bas en Armanda. Het onderwerp gaat momenteel vooral over wie Utopiaan van het jaar 2015 wilt worden en wie daar de meeste kans op maakt. Bas zou niets liever willen dan die titel winnen, alleen vreest hij totaal geen kans te maken. Hij gaat er vanuit dat mensen als Ivan en Nicole, die er veel langer zitten, een grotere achterban hebben. Qua promotie weet Bas nog niet zo goed wat hij moet doen. Als hij iets doet moet het uniek zijn. Niet zoals al eerder is gedaan zoals het ophangen van posters en dergelijke.

Cees komt het gesprek 'verstoren' met nieuws! Hij heeft een voorstel gedaan aan de marktcommissie. Daaruit is gekomen dat Cees elk half uur/kwartier bij een andere kraam gaat staan. ''Misschien helemaal niet zo'n gek idee, we gaan het bespreken'', kreeg Cees als reactie. Hij zelf ziet het natuurlijk ook zitten, want het is zijn eigen idee. ''Als jij bij een kraam staat komen er gelijk honderd man bij'', grapt Armanda. ''Duizenden! Door het hek heen'', vult Bas verder aan. Ja, ze lijken alle drie te spreken over dit plan. En Cees heeft eindelijk een idee van wat zijn rol gaat zijn tijdens de eerstvolgende markt. ''Het schoot mij ineens te binnen. Hij zei toch dat hij niks aan mij had. Nou, die mensen die naar de markt komen wel'', besluit Cees standvastig. Zowel Bas als Armanda benadrukken nog een aantal keer dat het echt een goed idee is.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.