Bas heeft medelijden met Cees. ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Bas heeft medelijden met Cees.

Speculaties.

Eergisteren gaf Cees aan bij Rowena dat hij Utopia misschien gaat verlaten. Die misschien leek een paar uur later alweer helemaal te zijn verdwenen. Cees ging gewoon weer aan het werk en lijkt voorlopig nergens heen te gaan. Toch kwam Bas er gisteravond weer op terug tijdens een gesprek met Gabriëlle. Het was heel kort, maar Bas gaf in ieder geval aan dat hij denkt dat Cees weg gaat bij de volgende stemming. Gabriëlle is nieuwsgierig waar dat dan aan ligt. Aan de groep of aan Cees zelf? Daar is Bas heel duidelijk over: ''De groep. Hij wordt vaak respectloos behandeld. Krijgt achterbakse opmerkingen en snauwen, hij is 61''.

Gabriëlle zelf denkt er anders over. Zijn leeftijd zou er niks mee te maken hebben. Cees is gewoon heel gevoelig en trekt zich dingen snel aan. Hoe het ook mag zitten, Bas vind het erg zielig. Vooral als hij Cees weer eens ziet huilen.

De nominaties en de Utopiaan van het jaar verkiezing zijn nog ver weg. Toch horen we de bewoners bijna nergens anders meer over praten. Eerder op de avond liet Nicole ook al weten dat ze hoopt te winnen. En van Mark weten we dat natuurlijk allang. Ook Bas hoopt te winnen alleen vreest hij geen kans te maken. De grootste kanshebber lijkt Ivan te zijn, maar in Utopia weet je het maar nooit. Op wie ga jij stemmen?
4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.