Bas en Ivan mailen de danslerares. ~ Utopia Gekte

11/16/2015

Bas en Ivan mailen de danslerares.

Goedemorgen Utopia.

Het donderde en het bliksemde in Utopia gisteravond en vannacht. Maar aan al het kwaad komt een eind zodra iedereen eindelijk de ogen dicht heeft. Omdat een aantal bewoners pas diep in de nacht gingen slapen komt de eerste bewoner niet veel later al uit bed. Het zijn Naomi en Ivan die de dag beginnen met een wandeling naar de stal. Een normale maandag gaat van start met het verzorgen van de koeien. Goedemorgen allemaal! Wanneer Bas ook wakker is zien we hem op de computer informatie opzoeken over de real care babypoppen. Deze verhaallijn is sinds vannacht helemaal terug van weggeweest sinds Gina en Rob er een felle discussie over hebben gehad. Of en wanneer de pop komt is alleen nog niet duidelijk geworden.

Door met het volgende onderwerp. Terwijl Naomi binnen in de loods haar make-up op doet hebben Ivan en Bas een goed gesprek buiten op het rokersbankje. Daar komen weer een aantal interessante feitjes naar buiten. Zo had Ivan voor zichzelf besloten om Utopia te verlaten vandaag, alleen is hij daar op terug gekomen. Ook laat Bas aan hem weten hem helemaal niet autoritair te vinden. Bas heeft niks anders dan lof voor Ivan en beide heren vinden het bijzonder wat voor goede band ze eigenlijk hebben zonder dat de rest het weet. Ook lachen ze nog wat na over alles rondom de danswedstrijd.

Eenmaal binnen achter de computer besluiten beide heren om de danslerares te mailen. Ivan weet niet zo goed wat hij moet schrijven dus Bas mag uit zijn naam de mail typen. Ze vragen om een oplossing voor de dansroutine omdat Nicole zich ongemakkelijk voelt door de tik op de billen. Bas schrijft dat Ivan zich daar een beetje ongemakkelijk bij voelt.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.