Bas en Cees delen een bed. ~ Utopia Gekte

11/11/2015

Bas en Cees delen een bed.

Cees vertrekt.

Zoals we gisteravond nog schreven in ons nieuwsblog hebben Bas en Cees erg stout gedaan. Bas stak namelijk een sigaar aan in de welness en Cees, die er gewoon bij zat, kon er hartelijk om mee lachen. Zoiets zou je niet verwachten van Cees aangezien hij altijd in de keuken staat en zo van de poets is. Maar stiekem was het wel vermakelijk om Cees weer te zien lachen om iets. Bas heeft Cees uitgenodigd om de nacht bij hem door te brengen. Alleen moppert hij nogal veel door over de rondleidingen die hem zouden zijn afgepakt door 'ratten'. ''Ophouden Cees, ik heb hier geen zin in. Anders ga je thuis slapen'', grapt Bas.

Wanneer Cees door blijft gaan met roddelen besluit Bas om gewoon te gaan slapen. ''Jongens waar ben ik aan begonnen'', moppert hij wanneer Cees buiten een sigaretje rookt. Bas probeert de boel nog te redden door seksistische grappen te maken. Zo oppert hij om Cees deze nacht eens lekker uit elkaar te trekken. Ook zou Cees de 1e man zijn van boven de 50 waar Bas het bed mee deelt. Rond middernacht besluiten de nieuwe tortelduifjes om echt de oogjes dicht te doen. Met de handjes onder de dekens... :-) Een uur later verlangt Cees alweer naar nicotine terwijl Bas droomt over zijn vogels en geiten. Op dat moment zitten Bjorn en Rowena nog altijd achter de desktops. Cees gaat uiteindelijk niet meer naast Bas liggen in de welness maar gewoon in zijn eigen bed in de loods. Bas ontdekt dit rond 5 uur 's nachts wanneer hij even kort wakker is.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.