Bas doet de damestoiletten met een staartje en een mondkapje ~ Utopia Gekte

11/18/2015

Bas doet de damestoiletten met een staartje en een mondkapje

Een wiegje voor baby Brooklyn

We schreven net al over wat gebeurtenissen die deze middag plaats hebben gevonden, maar er is natuurlijk nog veel meer gebeurd. Kleine dingen zoals dat Gina graag de snor van Mark roze wil verven en Rowena die meld dat de kaartverkoop voor de winter wonderland markt goed gaat. Maar ook grotere gebeurtenissen. Bas van Mora is deze middag bijvoorbeeld weer langs geweest. Hij kwam langs om (mou)staches te leveren. De licht pittige kip snack in de vorm van een snor. Nadat Mark hem begroet heeft vertelt hij meteen trots dat hij samen met Gina een ''baby'' heeft genaamd Brooklyn. Als Bas van Mora de ''baby'' gezien heeft vraagt hij Cees om zijn mening waarna Cees toegeeft het een raar project te vinden. Terwijl Mark en Bas van Mora de snacks uitladen zien we de andere Bas het prullenbakje in de damestoilet legen. Het prullenbakje zit bomvol en ziet er redelijk vies uit. Dat Bas de dames toilet schoonmaakt is waarschijnlijk in opdracht van de dames want we horen Naomi zeggen dat het er lekker dramatisch uit moet zien. Iets wat goed lukt aangezien Bas een mondkapje op heeft, handschoenen aan heeft en een staartje op zijn hoofd heeft. Naomi probeert ook nog een schort voor hem te regelen, maar die kan ze niet zo snel vinden.

We schakelen maar weer even over naar de andere stream waar Bas van Mora ondertussen plaats heeft genomen in de kappersstoel. Ook Bas heeft zijn snor laten staan vanwege de Movember actie, maar zijn baard zou er gewoon af mogen. Ondanks dat hij dit niet echt lijkt te willen krijgen Gina en Mark hem toch zover dat Mark er een klein stukje af mag halen. Wel voorzichtig want er mag niet teveel van af. De andere Bas, de Bas die we elke dag kunnen volgen vraagt ondertussen aan Armanda wat ze van het vrouwen aan de leiding gebeuren vind. ''Als het maar vegan is'', laat ze weten. Ook Cees word even later door de dames aan het werk gezet. Hij heeft al voor de dames rond gebeld, maar mag ook op zoek gaan naar echte powervrouwen en die dames bellen. Iets wat Cees graag voor de dames doet. Om vijf over vier is het dan eindelijk zover. Baby Brooklyn is al een dag in Utopia, maar krijgt nu pas een eigen bedje. Wim heeft vandaag namelijk een wiegje gemaakt speciaal voor de pop van Mark en Gina. In eerste instantie tilt hij de wieg naar de kapsalon, maar Gina wil de wieg in de woonkamer want daar hebben echte ouders volgens haar ook de wieg staan. Wim heeft speciaal voor Gina er een verhoging in gemaakt zodat ze niet zo ver hoeft te bukken. ''Dankjewel'', horen we Gina op kinderlijke toon zeggen terwijl ze Wim omhelst.

Naast deze grotere gebeurtenissen zijn er ook nog wat kleinere dingen gebeurd. Bjorn was om kwart over vier aan het zingen in de studio en Bas krijgt om vijf voor half vijf een lading brillen binnen. ''The Bas Glass'', moet het gaan heten. Dit is zijn persoonlijke project en hij wil de brillen gaan verkopen. Sommige mede bewoners zijn meteen erg enthousiast. Naomi laat weten dat de bril haar heel vrolijk maakt en Stefanie vraagt of ze haar eigen tekst op de bril mag printen, maar dat mag niet. Bas gaat er namelijk zelf al een tekst op printen en daarna zullen ze als het goed is verkocht gaan worden. Ook zien we om half vijf dat er weer wat boodschappen zijn afgeleverd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.