Bas, Cees en Armanda praten over Ivan. ~ Utopia Gekte

11/08/2015

Bas, Cees en Armanda praten over Ivan.

Fouten maken mag.

Bas, Cees en Armanda hebben niet zoveel meegekregen van het seksistische feestje in de woonkamer. Zij trokken zich een groot gedeelte van de tijd dan ook terug achter de desktops. Daar hebben ze een aantal interessante dingen gezegd waar we nog even op terugkomen. Het ging vooral over Ivan omdat Cees wel het een en ander te zeggen had over hem. Ivan zit natuurlijk het langst in Utopia op dit moment en dat heeft niet alleen voordelen. Volgens Cees is hij enorm vergroeid met Utopia en probeert hij overal zijn stempel op te drukken.

Armanda doet liever niets fout in zijn ogen omdat ze bang is voor de consequenties. Ze weet wel dat hij lief is, maar ook streng. Het voelt voor haar een beetje alsof hij haar vader is in wiens ogen ze alles goed wil doen. Bas vraagt zich af waarom ze bang zou moeten zijn voor consequenties wanneer ze in haar eigen ogen wel goed handelt. ''Maar ik weet dus niet of ik wel altijd goed handel. Ik maak ook fouten. Dat doe ik liever niet en hij is best wel streng''.

Cees benadrukt dat ze fouten mag maken omdat je daar van leert. Een goede leider zou dat ook moeten kunnen zien. Cees vind het dan ook niet kunnen dat Ivan gigantisch tekeer gaat wanneer iemand een fout maakt. ''Hij komt zijn eigen afspraken ook niet altijd na''.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.