Bas belt naar Utopia Gekte. ~ Utopia Gekte

11/04/2015

Bas belt naar Utopia Gekte.

Een uitnodiging.

Ik weet even niet wat me overkwam, maar leuk en spannend was het zeker. Bas en Cees zaten achter de laptop en ontdekten al snel dat het eerste Utopiaanse kwartelei is verkocht. Zo nieuwsgierig als Cees is vraagt hij waar het ei naar toe gaat en wie het heeft gekocht. Ze zien al snel dat het dus door mij is gekocht en dat ik een berichtje heb achtergelaten bij de bestelling. Daarin staat dat het door Utopia Gekte is gekocht voor de diertjes en dat het kwartelei wordt weggegeven aan een lezer van de website. Ook het telefoonnummer zien ze staan en Cees oppert meteen om even te bellen. O jee... Daar ging mijn telefoon nog voordat op de livestreams was te zien dat Bas belt. En voordat ik het wist kreeg ik een uitnodiging om het kwartelei persoonlijk op te komen halen in Utopia. Hmm.. Ja... Geen goed idee, maar vooruit. Ik besluit om het kwartelei zelf op te halen en wacht de mail af.

Zowel Bas als Cees zeggen het erg leuk te vinden, maar wat daar van waar is blijft de vraag. Later loopt Bas nog even naar Armanda om te vertellen dat het kwartelei is verkocht aan Jeffrey van Utopia Gekte. ''Wat leuk, cool! Oh, dat vind ik zo'n leuke blog'', laat Armanda weten. Ook Cees loopt de loods door om iedereen te vertellen dat Jeffrey dat ei heeft gekocht. Bizar dat dit dus gewoon over mij gaat. Wordt vervolgd... Wat heb ik mezelf aangedaan... :-)
4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.