Baby Mark en Gina zou intern letsel kunnen hebben. ~ Utopia Gekte

11/24/2015

Baby Mark en Gina zou intern letsel kunnen hebben.

Wim is geen homo.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is de uitslag van de baby binnen gekomen. Het gaat hier natuurlijk om de pop die Gina en Mark 5 dagen lang met alle liefde hebben verzorgd. Tijdens het lezen komen ze er al snel achter dat de pop mogelijk intern letsel zou kunnen hebben. Over het algemeen hebben ze het goed gedaan, maar er zijn momenten geregistreerd die de uiteindelijke uitslag negatief beïnvloeden. Gina zelf geeft Ivan de schuld en kan zich ook niet alle momenten meer herinneren. Onder andere omdat het hoofdje niet altijd goed is ondersteund krijgen de tijdelijks ouders nog net een voldoende. Een klein zesje. En dat met een gebroken nek en luieruitslag vanwege het niet wassen.

En dan gaan we nog even door met iets heel anders. Gisteravond speculeerden Rowena en Armanda over de seksuele geaardheid van Wim. Zijn moeder heeft daar het volgende op te zeggen op zijn fanpagina:

''Rowena en Armanda speculeren over het feit dat Wim homo zou zijn. Voer voor de lezers op de Utopiasite natuurlijk. Laat ik jullie maar uit de droom helpen. Wim is geen homo. En ook al zou hij dat wel zijn, wat dan nog. Hij is een gezonde, leuke vent uit een klein dorpje in het noorden van Nederland. Groningers laten niet direct het achterste van de tong zien en lopen ook niet direct met de b... vooraan. Dit wilde ik even gezegd hebben.''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.