Armanda wil niet geassocieerd worden met Rolf, Tineke en Elzewieke. ~ Utopia Gekte

11/22/2015

Armanda wil niet geassocieerd worden met Rolf, Tineke en Elzewieke.

Armanda moet blijven van Bas.

Het bezoek van Cees is net weg en de speculaties komen al direct weer op gang. Bas begint meteen bij Armanda over haar eventuele vertrek. Is ze echt van plan om weg te gaan? Volgens Armanda zelf is het 50/50. Ze zou best weg willen gaan zodat Bas veilig is. Met andere woorden, stemmen ronselen zodat ze naar huis wordt gestuurd bij de eerstvolgende nominaties. Wat Bas betreft hoeft ze dat niet te doen, want hij gaat toch niet naar huis. Dat is dus weer één excuus die weg kan worden gestreept. Vervolgens denkt Armanda nog eens diep na. Popcorntime is verdwenen en dat is voor haar een reden om wel langer in Utopia te blijven. Maar Amado wacht op haar, dus ze moet eigenlijk wel weg. Bas benadrukt nog maar even dat ze hem over een paar weken alweer ziet. En ze kan in januari 2 bezoeken inplannen en in februari pas weggaan. Hij waarschuwt haar ervoor om geen 'Rolfje' te worden waardoor je weer zo bent vergeten. Armanda zelf noemt Tineke en Elzewieke vervolgens ook even op.

''Wil je daarmee geassocieerd worden'', vraagt Bas. Ze schudt van niet. Absoluut niet. Armanda vind het vooral lastig om iedereen weer achter te laten in Utopia. En Bas zet nog even een laatste tactiek in om Armanda te dwingen om te blijven. ''Als jij vertrekt ga ik weer vlees eten'', besluit hij. Armanda gelooft er niets van en de grappen vliegen over en weer. Zo zou Bas alleen maar veganist geworden zijn om te stijgen in de populariteitspoll. ''Het is allemaal een act'', lacht Armanda. En misschien doet Amado wel hetzelfde als Bas. Dat hij zegt weer vlees te gaan eten wanneer Armanda wel blijft. Maar daar gelooft ze niet zo in. Het gesprek komt ten einde wanneer Bas moet poepen. ''Denk aan je kringspier''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.