Armanda weigert vlees om te draaien. ~ Utopia Gekte

11/05/2015

Armanda weigert vlees om te draaien.

Stefanie zoekt hulp.

Er zijn vele jurkjes binnen gekomen die door de vrouwelijke bewoners worden gepast. Ook Stefanie zien we in een nieuw jurkje lopen met het prijskaartje er nog aan. Ze heeft het net aangetrokken om te kijken hoe het staat. Tussendoor loopt ze naar de horeca keuken toe waar Armanda aan het koken is. De oven  gaat open en Stefanie stopt er een stuk vlees in, verpakt in een plastic zak. Vervolgens gaat ze douchen, maar iemand moet het vlees even omdraaien wanneer de oven heeft gepiept. En laat Armanda nou net degene zijn die het dichtst in de buurt staat. Er is een lichte twijfel te zien in Stefanies gezicht, maar ze doet het. Wanneer Armanda de vraag te horen krijgt begint ze te lachen en er volgt weer een korte twijfel op de livestreams. Het vlees omdraaien? Dat gaat ze niet zelf doen. Maar ze belooft het aan iemand anders te gaan vragen als het zo ver is. Stefanie bedankt haar, maakt een diepe buiging en loopt weer weg. Niet veel later piept de oven...

''Euuhmmm... Kan iemand achter de computer even helpen? Het vlees in de oven moet even omgedraaid worden'', laat ze weten. Rowena komt al snel die kant op, maar zij weigert ook. Net als Benjamin. Armanda is trots als een pauw en blij dat sommigen het leren. En uiteindelijk, na een lange streamlock, komt Mark het stuk vlees omdraaien. Armanda blij, Stefanie blij, stuk vlees nog net zo dood.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.