Armanda was allang vertrokken zonder Bas. ~ Utopia Gekte

11/10/2015

Armanda was allang vertrokken zonder Bas.

Vegavervelend.

Met een high five laat Armanda weten hoe blij ze is met de aanwezigheid van Bas. Zonder hem zou ze misschien allang vertrokken zijn laat ze met een brede glimlach weten. De veganist heeft het namelijk zwaar en voelt de druk van alle kanten. Ze bespreekt de moeilijke dingen die bij haar leefstijl komen kijken met Bas. Althans, het is niet de leefstijl die haar zwaar valt. Het is vooral moeilijk voor haar om andere mensen scherp te houden en aan te sporen tot veganisme. Dat is niet echt haar ding en het voelt niet prettig. Maar het voelt een beetje als haar plicht om het te doen. Ook de kritiek valt haar zwaar terwijl ze dit in de buitenwereld ook al vaak heeft meegemaakt. Het voelt soms een beetje alsof ze opnieuw moet beginnen in Utopia.

Gelukkig weet ze alles ook te relativeren. Zo vertelt ze over stichting Wakker dier en de Partij voor de dieren. Die werden in het begin ook allemaal uitgekotst en krijgen inmiddels steeds meer draagvlak over de Nederlanders. Bas hoort alles aan en trekt ondertussen zijn shirt uit om wat anders aan te trekken. Hij trekt een sprintje naar de spiegel als Armanda zegt dat hij erg gespierd begint te worden. Enigszins teleurgesteld laat hij weten dat het wel mee valt.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.