Armanda neemt afscheid met gigantisch standbeeld. ~ Utopia Gekte

11/21/2015

Armanda neemt afscheid met gigantisch standbeeld.

Maar wanneer?

Tijdens de wandeling die Armanda maakt doet ze een boekje open over hoe ze Utopia gaat verlaten. Ze maakt zich wel ernstig zorgen omdat ze niet weet of het nog te realiseren is in zo'n korte tijd. Kunnen we daaruit opmaken dat ze 1 januari gaat vertrekken? Want in december kan ze haar familie nog een keertje laten komen. Enfin, door met het knallende afscheidscadeau dat Armanda voor ogen heeft. Een gigantisch standbeeld van biggetjes op de akker samen met de tekst 'Friends, not food'. Ze hoopt op die manier dat ze haar aanwezigheid in Utopia nooit zullen vergeten. Of in ieder geval de boodschap waar ze mee binnen is gekomen. Tijdens het vertellen lopen ze door naar de welness. Wanneer Armanda daar de deur open doet zien ze dat papa Mark en mama Gina nog in bed liggen. Armanda ligt in een deuk en Amado komt een tijdje door de deuropening staan om gedag te zeggen. Gina vraagt zich af hoe laat het is. Het is dan al half twaalf 's ochtends en Brooklyn krijgt nog eens de fles.

Armanda uit tijdens de wandeling ook nog even haar ongenoegen over het in brand steken van al dat hout laatst. ''Het was een enorm vuur. Je mag niet je eigen afval verbranden. Dat mag niet in Nederland. Dat is verboden. Dus ik hoop dat ze...[..]'', laat ze weten. Toch heeft ze er niks van gezegd toen omdat ze niet al te lastig wil zijn voor haar medebewoners. Maar ze zit er dus duidelijk nog mee in haar maag en kropt blijkbaar veel dingen waar ze het niet mee eens is op. Ook blijft ze erg benieuwd naar hoe er in de buitenwereld over haar wordt gedacht, of ze haar nog niet helemaal zat zijn en of het nog zin heeft. Iedereen is overstag en ze vinden dat het lekker loopt zo. Na Utopia kunnen er wellicht meer deuren openen voor Armanda. Amado fluistert ondertussen wat in het oor van Armanda. Vervolgens zegt ze het volgende: ''Ik zou ook wel heel graag reclame willen maken voor een sojamerk eigenlijk''. Dat merk blijkt Alpro (?) te zijn volgens de moeder. Dus bij deze: Allemaal aan de plantaardige producten van Alpro, gewoon te vinden in de schappen bij je AH.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.