Armanda: ''Het was wel leuk voor Stiff gisteren, zoveel support'' ~ Utopia Gekte

11/29/2015

Armanda: ''Het was wel leuk voor Stiff gisteren, zoveel support''

''Best heftig als je dat hebt''

Deze middag gebeurd er opeens nog veel meer in Utopia. Bas en Cees hebben eerder vandaag een kort gesprek gehad met elkaar. Bjorn en Rowena hebben natuurlijk een live in de loods op de planning staan waarbij Bjorn wil gaan zingen en Rowena wil gaan rappen. Bas en Mark dachten, ''dat kunnen wij ook'' en zijn dus ook aan de slag gegaan met zingen. Maar dat is nog niet alles. Bas wil namelijk samen met Cees ook een liedje gaan zingen of rappen tijdens de Live in de Loods. ''Gewoon een mooi Nederlands nummer'', laat Cees weten. Welk liedje het gaat worden moet nog besproken worden en voor nu moet het nog geheim blijven, net zoals de zang repetities van Mark en Bas, maar we gaan er geheid binnenkort meer over horen. Om tien over half vier is er nog meer nieuws over de Live in de Loods. Rowena vertelt namelijk vrolijk dat er weer twee kaarten verkocht zijn. Bas vind dat goed nieuws en denkt dat het uiteindelijk wel uitverkocht zal zijn.

Vlak daarna nemen we een kijkje op de andere stream. Daarop is te zien dat Gabriëlle samen met Nicole in de tattoo shop zit. Gabriëlle laat weten dat ze geen nieuwe tatoeage gaat letten zetten, maar dat ze alleen iets in laat kleuren. Bas veegt ondertussen zijn slaapkamer. Goed bezig!. Door hem word er weer druk gewerkt deze middag. Om kwart over vier zien we Bas en Armanda samen in de kas. Armanda is daar aan het vegen en wat Bas precies aan het doen is is iets minder duidelijk, maar hij is ook aan het werk. Een kwartiertje later zien we hem opeens in de stal staan bij zijn geitjes. De beestjes krijgen weer even wat aandacht zoals kusjes en knuffeltjes. Stefanie en Cees zijn ondertussen ook druk bezig. Zij zijn in de horeca keuken een diner aan het voorbereiden. Stefanie is aan het koken en heeft ook de tafel al netjes gedekt. Cees moet vanavond tafelheer zijn. Hij moet het eten uitserveren en er bij zitten. Dat hebben de gasten uitdrukkelijk gevraagd. Cees maakt ondertussen aan ons duidelijk wat er precies gemaakt is. Een stamppot zuurkool met onder andere ananas en banaan. Zodra de gasten er zijn zullen ze ook een rondleiding krijgen, maar Stefanie weet niet of de bezoekers een rondleiding willen van haar of van Cees.

Als we om tien over half vijf maar weer eens een kijkje nemen op de andere stream zien we dat Armanda en Bas even aan het uitrusten zijn op de schommelbank. We komen midden in een gesprek terecht. Waar Armanda vannacht nog een rare opmerking maakte over Borderline lijkt ze nu opeens heel begripvol. ''Was wel leuk voor Stiff gisteren, zoveel support'', laat ze onder andere weten. Ook laat ze weten de vrouw van de stichting lief te vinden. ''Ze gaf al die feitjes. Best heftig als je dat hebt. En Stiff heeft ook echt talent hoor en Cees ook zo mooi. [...] En volgens mij is er ook nog flink wat geld verdiend'', vertelt Armanda verder. Volgens Bas zou dat best kunnen, maar hij wil liever nog even door gaan werken in plaats van praten op de schommelbank. Terwijl Bas dus weer aan de slag gaat blijft Armanda nog even op de schommel hangen, maar niet heel lang want vlak daarna zien we haar ook weer druk aan het werk in de kas. Wij schakelen dus maar weer over naar de binnen stream waar om kwart voor vijf ook de eet gasten arriveren. Het zijn drie dames die stamppot komen eten. Cees gaat met de dames aan de picknicktafel zitten en hoort ze uit over wat nou precies de bedoeling was. Hij vertelt dat Stefanie en Rob ook mee eten en dat Cees uit moet serveren. Iets wat volgens de dames niet de bedoeling was. Cees moet mee eten en moet bediend worden. En dat Stefanie en Rob mee eten was niet de bedoeling, maar maakt eigenlijk niet uit vinden de dames.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.