Armanda gaat Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

11/17/2015

Armanda gaat Utopia verlaten.

Armanda inruilen voor de baby?

De laatste dagen is Armanda wat stilletjes en meer op de achtergrond dan we van haar gewend zijn. En ook vingen we al eerder signalen op dat ze niet lang meer in Utopia lijkt te blijven zitten. Bijvoorbeeld vanochtend, toen liet ze al aan Rowena doorschemeren binnenkort te vertrekken. De precieze redenen weten we nog niet, maar ze had het over een optreden van haar vriend die zou zijn geannuleerd. En ze kan vanuit Utopia niet weten waarom dat is gedaan of gebeurd. Dat zou dus een belangrijke reden kunnen zijn voor haar gesprekje met Bas dat ze zojuist heeft gehad.

''Ik ga deze week naar huis'', vertelt ze hem namelijk! En al snel blijkt dat het inderdaad met haar vriend Amado te maken heeft. Ze heeft hem zelfs gevraagd om te stoppen met kijken naar Utopia omdat hij dingen denkt die helemaal niet waar zijn. En waar de ene gaat, lijkt de ander te blijven. Mark en Gina zijn nu al enorm gehecht aan hun baby Brooklyn. Het zou ons niets verbazen als de baby gewoon in Utopia blijft na 5 dagen, want ze nemen hun ouderschap wel heel erg serieus. Ze gaan met Brooklyn om alsof het een echte baby is. Papa Mark en mama Gina geven alle aandacht en liefde die ze in zich hebben om ervoor te zorgen dat de baby tevreden is. Ze praten er tegen, ze knuffelen, ze wiegen en ga zo maar door. Tussendoor hebben de vrouwen nog een fotoshoot vanwege de macht die ze nu hebben in het beloofde land. Zie foto 2 om een idee te krijgen van hoe ver de bewoners terug in de tijd gaan. Terwijl dit juist om moderne vrouwenemancipatie moest gaan, toch?

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.