Armanda eet per ongeluk een niet veganistische stamppot ~ Utopia Gekte

11/30/2015

Armanda eet per ongeluk een niet veganistische stamppot

Bas informeert weer naar Face

We zijn vandaag erg laat met onze berichten, maar gaan ons best doen om nog het één en ander in te halen en beginnen dan natuurlijk bij het begin. Stefanie heeft gistermiddag/avond eet gasten gehad en heeft voor hun stamppot gekookt. Toen er nog eten over was is die pan op tafel gezet en Armanda heeft er van gegeten niet wetende dat het niet veganistisch was. Ze kwam er achter toen ze gisteravond laat aan Stefanie liet weten dat de stamppot super lekker was. Stefanie is een beetje verbaasd dat Armanda die gegeten heeft. ''Die was totaal niet vegan'', laat ze weten. Gina die er ook van gegeten heeft is pissig, maar Armanda besluit zich er vervolgens niet druk om te maken. Dit kan een keer gebeuren. Toch voelt het niet helemaal goed. Dat laat ze deze ochtend weten aan Rowena. Het voelt gewoon raar. Gelukkig beseft Armanda zich dat dat meer iets psychologisch is. Zoiets kan gebeuren en het maakt eigenlijk niks uit.

Op naar iets anders wat vanochtend gebeurde. Eend Face is inmiddels al lange tijd buiten Utopia omdat het niet zo goed met hem ging. Hij leek een beetje misselijk, het kopje was wat opgezwollen en ook stond het diertje wankel op zijn pootjes. Naderhand bleek dat de eend waarschijnlijk een loodvergiftiging had en ook zijn glucose waardes waren te laag. Deze ochtend besluit Bas dus weer even te bellen. Hij wil natuurlijk graag weten hoe het met het broertje van Duck gaat. ''Hoe is het?'', vraagt hij. ''Ja beter. Je had natuurlijk gehoord dat hij wat problemen met zijn suiker had. Het was te laag''. Face is daardoor ook iets afgevallen, maar is inmiddels weer wat aangekomen. Hij krijgt nu extra glucose toegediend en word daardoor minder instabiel en komt aan. De man aan de andere kant van de lijn laat weten blij verrast te zijn. ''Na zo'n weekend blijft het altijd spannend. In het weekend werkt een ander. Maar Face doet het goed. [...] Hij is wel nog 700 gram lichter dan hoe hij binnenkwam. Dat moet er nog aan''. Face komt dus nog niet terug. Hij moet echt op krachten zijn. De man laat weten dat er veel mensen met hem bezig zijn, maar dat het vast goed komt. Bas wil morgen weer bellen en spreekt dat dus ook af. Hij bedankt de man en hangt dan op. We moeten dus nog wat langer wachten tot het beestje weer terug komt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.