Armanda doet niet meer mee ~ Utopia Gekte

11/25/2015

Armanda doet niet meer mee

Hoe is het met de eend

We zijn al weer een paar uur verder, hoog tijd dus weer voor een update van wat er allemaal nog gebeurd is. Om kwart over zes zijn de meeste dames nog steeds druk bezig met naaien. Niet iedereen want Stefanie zien we op de bank liggen met haar ogen dicht. Waarschijnlijk heeft ze dus besloten om even een middagdutje te doen. Verder gebeurd er op dat moment weinig bijzonders waar we iets over kunnen schrijven. Pas een uur later om tien voor half acht gebeurd er weer iets waar wat over te schrijven is. Zo zien we dat Bjorn in de horeca keuken een markt afspraak heeft. De mensen die op de markt willen komen staan hebben allemaal gedroogd fruit meegenomen. Bjorn zou het liefst willen proeven, maar aangezien ze met een actie bezig zijn en alleen maar rijst mogen eten kan dat niet. Om acht uur zien we dat de meeste dames nog steeds aan het naaien zijn en Stefanie nog steeds ligt te slapen. Bjorn komt op dat moment de kamer in met gedroogd fruit. Vandaag mogen de Utopianen het niet dus bewaard hij het tot morgen zodat ze morgen alsnog kunnen proeven.

Deze middag hebben Bas en Armanda zich ook even terug getrokken in de kas. Armanda vertelt daar aan Bas dat ze gaat stoppen met de actie. "Ik doe niet meer mee hoor met dat naaien. Het is heel leuk dat we dit nu doen 24 uur, maar als je daarna weer gaat shoppen bij al die goedkope winkels dan slaat dit toch eigenlijk nergens op. En ik trek het ook echt niet, ik vind dat niemand dit werk hoeft te doen. [...] Ik vind het zo dubbel. Aan de ene kant iets goeds willen doen, maar aan de andere kant echt niet goed over dingen nadenken''. Bas begrijpt het wel, hij had ook zo zijn bedenkingen, maar lijkt in tegenstelling tot Armanda er wel nog gewoon mee door te gaan. Ook heeft Bas deze middag weer gebeld om te informeren naar hoe het met zijn eendje is. Hij krijgt in principe goed nieuws. Het gaat beter met het eendje, maar Face is nog wel een beetje wankel vanwege een ontsteking aan zijn pootje. Bas wil graag weten wat het allemaal gaat kosten, maar daar kan degene aan de andere kant van de lijn nog geen duidelijkheid over geven. Al zal het volgens hem allemaal wel meevallen. Zodra de kosten bekend zijn krijgt Bas weer een telefoontje.

Terug de loods in. Om negen uur zien we dat Nicole ook niet meer aan het naaien is, maar besloten heeft om net als Stefanie ook maar even te gaan slapen. Andere dames zijn wel nog druk bezig. Bjorn die naast Rowena op de bank zit laat weten dat hij ook al de hele dag druk bezig is. ''Ik ben net als jullie al de hele dag met die schijt actie bezig''. Ook laat hij weten dat hij heel goed is in naaien, maar dan heeft hij het over een ander soort ''naaien'' dan dat de dames vandaag aan het doen zijn. De dames bespreken ook alvast hoe ze het vannacht aan gaan pakken. De lichten gaan dan waarschijnlijk uit en dan hebben ze dus ander licht nodig. Misschien dat de dames dus waxinelichtjes aan gaan doen. Ondertussen zien we Stefanie ook al een lange tijd niet meer naaien en zien we dat Mark ook even niet meer met de actie bezig is aangezien hij in zijn eentje aan het darten is. Ook Armanda die al aangegeven had dat ze stopte is inderdaad ook daadwerkelijk gestopt. We zien haar bij de open haard staan.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.