Armanda betrapt Bas op heterdaad. ~ Utopia Gekte

11/12/2015

Armanda betrapt Bas op heterdaad.

De jacht naar een stopcontact.

Een aantal minuten lang zit Bas in stilte op de trap die naar de vide gaat. Rowena en Bjorn zitten een paar meter verder aan de lange tafel met bezoek vanwege de markt. We zien Bas flink nadenken, maar kunnen natuurlijk niet in zijn hoofd kijken. Toch hebben we al direct door dat Bas ergens mee bezig is. Uiteindelijk vraagt hij aan Bjorn of 'de oude sport' nog boven ligt. Bjorn zegt van wel en daarmee heeft Bas een goed excuus om de vide op te wandelen. Eenmaal daar zoekt hij zich helemaal suf naar een stopcontact die nergens te bekennen is. En voordat hij het weet ruikt Armanda onraad en ziet hij al meteen iets aan haar blik: Dat zij weet dat Bas iets van plan is.

Bas: ''Je hebt het door hé?''
Armanda: ''Wat ga je doen?''
Bas: ''Ik heb een black light gehuurd''.
Armanda: ''Oh my god. Dat je kan zien...?''
Bas: ''Ja. We hebben al in het cordwood gekeken. En er was iets te zien.
Armanda: ''Ga je nu hier kijken?''
Bas: ''Nee. Het is namelijk een héél groot apparaat. Ik zoek nu even een stopcontact''.
Armanda: ''Oh. Nou, ik ben benieuwd. Lachen man''.

Inmiddels zit Bas weer op de trap van de vide. Waarschijnlijk vraagt hij zichzelf af hoe hij zo snel mogelijk ongezien de vide kan inspecteren op de lichamelijke sappen van Mark. Wellicht ben je ook benieuwd naar wat de overige bewoners doen? Rowena en Bjorn hebben dus een zakelijke afspraak. Naomi ruimt dansend haar kamer op met muziek in haar oren. Benjamin, Rob en Stefanie zijn aan het roken. Mark staat nog in Le Luifel oliebollen te maken. Cees zit achter de desktop en Gabriëlle is druk met van alles. Ivan en Nicole liggen samen op bed. Nicole vraagt zich af waar alle spek van Ivan is gebleven, ze vind hem mager. ''Houd zelf je bek'', grapt Ivan.

19:39. Bas heeft de apparatuur met de black light weer gepakt en gaat dus snel weer aan de slag.

19:43. Bas neemt Bjorn even mee naar buiten. Hij heeft een manier bedacht waardoor Bas ongezien de vide op kan straks. Bjorn moet de hele groep mee naar buiten nemen om verbeterpunten voor de markt te bespreken. Aangezien Bjorn uitgebreid kan kletsen moet dit wel goed komen. Bas gaat zijn slag dus slaan wanneer iedereen buiten de loods is. Zijn doel is nog steeds om lichamelijke sappen te vinden. Niet alleen Mark is de sjaak, ook de bedden van de vrouwen gaat Bas niet overslaan.

21:02. Het plannetje van Bas mislukt vooralsnog. Mark en Gina blijven binnen in de loods met één van de standhouders die niet mee kan lopen met de rondleiding over het terrein. Er is een borrel voor alle standhouders gaande momenteel. Bas zal dus een andere manier moeten bedenken om de vide nog te inspecteren met de black light. Hij loopt nu toch buiten mee met de rest.

21:06. Bas loopt de loods binnen en zegt dat zijn batterij leeg is. Gaat hij het toch proberen?

21:14. Het plan van Bas is toch nog mislukt. Alle bewoners en standhouders komen weer naar binnen wandelen.     
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.