''Anders sla ik hier de hele toko verrot'' ~ Utopia Gekte

11/28/2015

''Anders sla ik hier de hele toko verrot''

Rowena zou Cees missen

Het gesprek tussen Rowena en Bjorn waar even later ook Armanda bij kwam gaat nog een lange tijd door terwijl Gina binnen om half vijf nog steeds bezig is met het kapsel van Nicole. Er zijn matten in gezet en op dit moment worden haar lokken ook nog in de krul gezet. Omdat er over die ene stream weinig te melden valt besluiten we het gesprek tussen Rowena, Bjorn en Armanda te blijven volgen. Bjorn vertelt dat hij verwacht dat Stefanie nog wel naar hem toe zal komen voor een gesprek. Ook denkt hij dat er nog wel meer mensen op Stefanie gaan stemmen. Er waren in ieder geval mensen die dat wilden doen, dus als Stefanie ze niet om gepraat heeft dan kan ze nog meer stemmen verwachten volgens Bjorn. Armanda laat weten dat ze het grappig zou vinden als zij en Stefanie samen op de bank terecht komen. En eigenlijk is ze ook wel benieuwd of ze op de bank terecht komen. ''Jij gaat nergens heen en jij ook niet. Anders sla ik hier de hele toko verrot'', grapt Rowena tegen Armanda en Bjorn. Armanda denkt dat Gina op Cees gaat, maar Gina zou ook op Bas kunnen stemmen. Mark gaat in ieder geval niet op Cees denkt ze. Van Ivan weten ze het helemaal niet op wie hij gaat stemmen. Dat blijft één groot raadsel.

Armanda krijgt te horen dat Benjamin denkt dat ze op Ivan gaat stemmen en ze vraagt zich hardop af waarom hij dat denkt. Ze heeft soms wel moeite met Ivan en vind hem soms een lomperd, maar ze moet gewoon eens goed met hem praten. Ze mag hem heel graag. ''Je moet leren dingen van hem niet persoonlijk op te vatten'', vertelt Rowena en Bjorn zegt dat hij Armanda kan helpen. Als hij tegen Stefanie zegt dat hij op haar gaat stemmen dan stemt Stefanie op hem en niet op Armanda denkt Bjorn, maar Armanda vind het niet erg om stemmen te krijgen. Armanda wil ook niet dat Bjorn op de bank komt, maar dat komt hij ook niet denkt ze. Wie wil er nou op hem stemmen, vraagt ze zich hardop af. Armanda denkt dat Bjorn stemmen zou kunnen krijgen van Mark en Rob, maar hoeveel stemmen weet ze niet. Rowena onderbreekt ze en zegt over zichzelf dat ze een aandachtstrekker is. Ze houd er van om het middelpunt te zijn.

Het gesprek gaat nog even door en op den duur hebben ze het weer over één van hun mede bewoners. We missen even over wie ze het precies hebben. Armanda denkt dat het ook jaloezie kan zijn van de betreffende persoon. Hun doen wat ze leuk vinden, maar ''hij doet niet wat hij leuk vind. Hij weet niet wat hij wil. Hij doet wat hij denkt dat moet''. Volgens Armanda werkt hij ook wel hard, maar daar is Bjorn het niet mee eens. ''Niks hard werken'', Bjorn vind dat de grootste onzin ever. ''Als je dat hard werken vind moet je een keer met mij meelopen dan weet je wat hard werken is. Er word overdreven gedaan over wat mensen hier doen''. Zo vind Bjorn bijvoorbeeld dat het werk in Le Luifel helemaal geen hard werken is, dat overdrijven ze. We nemen maar weer even een kijkje in de loods, maar daar is nog steeds niet veel te beleven. Inmiddels is Nicole uit de kappersstoel verdwenen, maar dat betekend niet dat we nu iets heel anders te zien krijgen. We hebben namelijk nog steeds beeld in de kapsalon alleen dit keer zit Stefanie in de stoel om haar haren bij te laten werken.

Dus schakelen we maar weer terug naar het gesprek buiten. Armanda zegt te hopen dat niet alleen zij en haar vrienden op de schopstoel terecht komen. Dan bedoeld ze dus zichzelf, Bas en Cees. Bjorn denkt dat Cees wel op de bank komt en denkt dat Bas ook wel een goede kans maakt, net als Gina, die zou ook zomaar genomineerd kunnen worden. Rowena houd er ook rekening mee dat ze op de bank terecht kan komen, maar ze denkt niet dat ze gaat als ze op de bank komt. Armanda denkt dat Cees gaat, maar dat denkt Bjorn niet. ''Cees. Ik zou hem missen'', laat Rowena weten. Bjorn denkt dat Stefanie naar huis gaat. Hij zegt dat vier van de vijf keer dat hij gestemd heeft degene naar huis ging die hij naar huis wilde hebben. Die ene keer dat degene die hij nomineerde niet naar huis ging wilde hij ook niet echt dat die persoon zou vertrekken. Armanda verwacht ook wel wat stemmen. Ze denkt dat mensen op haar gaan stemmen omdat ze haar doel zogenaamd bereikt heeft. Niet veel doet. Amado mist en niks deed tijden de naai marathon.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.