Amado en Armanda duiken onder de dekens. ~ Utopia Gekte

11/21/2015

Amado en Armanda duiken onder de dekens.

Tegen de camera praten.

De twee tortelduifjes zijn sinds de binnenkomst al ontzettend intiem de hele tijd. En het begint alleen maar intiemer te worden naarmate het bezoek tot een einde komt. Of kunnen we beter zeggen climax? :-) Nee, ze zijn niet intiem onder de dekens op de manier waarop je zou denken. Ze liggen gewoon knus bij elkaar en luisteren naar muziek tijdens het kussen en strelen. Ook gaat het vooral over de veganistische strijd die Armanda voert binnen de poorten van Utopia. Ook doet Amado een boekje open over de hulp die hij krijgt van zijn omgeving. Wanneer hij in een dipje zit zijn er mensen voor hem en hij zoekt en krijgt ook genoeg afleiding. Buiten alles om is hij ook nog druk met zijn muziek. Zo hoopt hij binnenkort een tweede album op te nemen met een gitarist. Ook in Utopia gaat hij straks nog twee liedjes zingen voor de bewoners.

Het is volgens Amado erg moeilijk om niet naar Utopia te kijken, ook al weten ze allebei dat het beter is om dat niet te doen. Hij geeft ook aan dat Armanda echt niet in de camera hoeft te praten tegen hem zoals Rolf deed voor zijn vriendin. ''Dit is gewoon je werk en ik snap het. Dat hoef je ook echt niet te doen''.

Tussen het kletsen door blijven ze elkaar ongestoord kriebelen, strelen en kussen. Ze gebruiken elke mogelijke seconde om elkaar de liefde te geven die ze voor elkaar voelen. En tijd is schaars want voor ze het weten moeten ze alweer afscheid nemen. Elk familiebezoek mag slechts 3 uur duren. Mocht je een liedje willen luisteren van Amado dan kan dat hier. Ook kan je zijn muzikale avonturen volgen via zijn Facebook pagina. Hij vertelt net hoe leuk hij het vond om een compliment te krijgen van een Utopia fan.
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.