''Zullen we Bas nog even helpen?'' ~ Utopia Gekte

10/20/2015

''Zullen we Bas nog even helpen?''

Fikkie stoken.

Tussen het opruimen van het terrein door is er veel ruimte voor plezier, vertier en pauzes. Misschien een beetje teveel zelfs, want zo schiet het niet op. Het terrein moet er weer spik en span uitzien voor de markt die over 5 dagen alweer plaats zal vinden. Veel bewoners zijn vanaf 8 uur 's ochtends al aan het werk met pauzes. En ook is er veel tijd vrijgemaakt om overtollig groen weg te branden. Dit zorgt voor heel wat rookontwikkeling en vlogger Rowena legt alles vast met de camera van hun gezamenlijke mobiel. Bas zelf speelt wat met alle rook die de lucht in stijgt. Het pyromanen bestaan bevalt de aanwezigen goed want ze hebben het erg naar hun zin. (Zie video)

Toch zijn er ook veel irritaties, met name bij Bas. Want hij zou veel hulp krijgen van medebewoners voor zijn volière. Die hulp blijft echter een beetje uit en daar baalt hij van. ''Ik doe nooit meer wat voor ze als ze niet komen helpen'', moppert hij tegen Bjorn. En toevallig of niet vraagt Wim zich binnen in de loods af of ze Bas niet eens moeten helpen. ''Eigenlijk ben ik gewoon vrij weet je. Jullie zijn 1,5 uur weggeweest en ik ben gewoon de hele tijd aan het werk geweest'', laat Mark weten. Uiteindelijk gaan ze dan toch maar die kant op wat een confrontatie overbodig maakt.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.