''Zij wil jou niet kwijt en jij haar niet'' ~ Utopia Gekte

10/04/2015

''Zij wil jou niet kwijt en jij haar niet''

Cees vind Rowena eigenwijs

Na afloop van het bierfestival gaat iedereen weer zijn eigen weg. Mark zien we heel even kort wat aanvegen op het terrein terwijl Gina om hem heen hangt. Daarna duiken ze samen de Luifel in. ''Zij wil jou niet kwijt en jij haar niet'', horen we Mark zeggen. Het lijkt er op dat ze niet meer tactisch willen gaan stemmen en dus maar gewoon af gaan wachten wat de anderen stemmen. Mark verwacht wel stemmen te krijgen van Wim. Wim had namelijk tegen hem gezegd dat hij maar voor drie dingen in Utopia is. ''De luifel, de B&B en Gina''. Maar volgens Mark was hij de finance nog vergeten. Op datzelfde moment zijn Wim en Naomi binnen in de loods ook in gesprek over de nominaties. Wim denkt niet dat er dit keer een uitschieter zal zijn qua aantal stemmen. Volgens hem komen Cees, Rolf, Gina en Stefanie op de bank.

We gaan weer terug naar het gesprek tussen Mark en Gina en komen te weten dat Gina er over gedacht heeft om te gaan roken. Of ze dat echt heeft overwogen weten we niet maar als ze gaat roken mist ze volgens zichzelf minder gesprekken. Op het rokersbankje vinden volgens haar namelijk de meeste gesprekken plaats en komen mensen nader tot elkaar. ''Kom we gaan naar de groep'', besluit Mark. Terwijl ze de loods in lopen beseft Gina zich dat ze nog iets wilde zeggen, maar dat komt later wel. Gina en Mark gaan bij Naomi en Wim staan en gaan over op een ander onderwerp. De kwartels. Gina vind dat er een groter hok moet komen. Dat wat de kwartels nu hebben is te klein.

In de keuken zien we Rowena koken, maar dit doet ze niet alleen. Cees hangt namelijk heel de tijd om haar heen en geeft haar allerlei goed bedoelde adviezen. Zodra we weer even een kijkje in de keuken nemen is er een woordenwisseling tussen die twee. Rowena zou al tig keer tegen Cees hebben gezegd dat ze geen schort om wil en toch komt hij uiteindelijk met een schort aanzetten. Volgens Cees zou Rowena eigenwijs zijn want zonder schort komt ze onder de ''spatjes'' (spetters). Rowena besluit het schort dus maar om te doen en Cees zijn zin te geven. Stefanie neemt niet veel later Mark even apart. Van Rolf heeft ze gehoord dat Mark een tijd terug aan hem gevraagd heeft of Rolf in november de Luifel over wil nemen. Stefanie wil weten of Mark dat echt gevraagd heeft en zegt Mark in elkaar te stompen als hij op zijn 15 maanden Utopia verlaat. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.