Zelfs een tent verplaatsen kunnen ze niet. ~ Utopia Gekte

10/04/2015

Zelfs een tent verplaatsen kunnen ze niet.

Zonder ruzie dan.

De voorbereidingen voor het hele bier gebeuren van vandaag beginnen zoals altijd weer rijkelijk laat. Neem als voorbeeld de grote partytent die verplaatst moet worden. Met een stuk of zeven man lopen ze te klooien met dat ding. Toegegeven, het is een grote tent. En het vergt wat teamwork om het te verplaatsen. Maar al snel beginnen er irritaties op te komen. Als eerste begint Stefanie tegen Cees. Hij is van mening dat de poot die hij er af moet halen gewoon kan blijven zitten. Stefanie gaat er niet eens meer tegenin want ze weet dat het geen zin heeft. Rolf geeft het ondertussen al op en staat tot grote ergernis van Bjorn een paar meter verderop toe te kijken. Gabriëlle volgt dat slechte voorbeeld en kijkt ook maar lachend wat toe. Uiteindelijk loopt Rolf zelfs weg om achter de laptop te gaan zitten met een bakje koffie. Hij laat de rest het uitzoeken en geniet van zijn niet verdiende pauze na 3 minuten werken.

Mark denkt dat het allemaal zo hilarisch is dat het verzetten van de party tent de uitzending haalt. Ook Bjorn gaf toen ze net begonnen al aan dit dit leuke televisie gaat worden. Nog niet wetende dat hij na afloop vol irritaties bij Ivan zijn gal gaat spuwen over Rolf. Goed. De tent is verplaatst. De tent is vies. En de tent is stuk. Wel is het bier inmiddels aangekomen in kliniek Utopia. Het beloofd een schuimende dag te worden, ook al heeft één bierbrouwer al afgezegd wegens te weinig animo.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.