''Ze zijn allemaal zo schijte bang voor die Ivan'' ~ Utopia Gekte

10/06/2015

''Ze zijn allemaal zo schijte bang voor die Ivan''

Cees zat alleen op het bankje, niemand kwam naar hem toe

Als je denkt dat Cees het eindelijk achter zich gelaten heeft dan heb je het mis. Zojuist zagen we hem samen met Bas in de kas en ook dat moment grijpt Cees weer aan om het er nog maar een zoveelste keer over te hebben. ''De ongelofelijk uitval van Ivan: het past niet in mijn Utopia'', volgens Cees is het hier juist een spel. Cees wijst Bas er op dat Stefanie de dag voor de stemming iedereen nog langsliep met een groot vel van wie op wie stemde. ''Ze hebben er net zo hard aan meegedaan. Rob ook''. Cees is alleen de enige geweest die het gezegd heeft en dat is waar Cees de fout in gaat volgens Bas. Cees vertelt dat hij net nog een hele aanvaring met Rob heeft gehad, over dat Cees niet eerlijk was en tactisch gespeeld heeft. ''Hoe haal je het in je hoofd''. Volgens Rob had Cees helemaal geen redenen om op Gina te stemmen. ''Wat lul je nou, ik heb allemaal redenen genoemd. Weet je nog dat ze me zou knippen. Iedereen ging voor en ze had geen tijd. Dus ik had wel redenen, kom op. En waarom Ivan dan zo woest moet worden? Om zich waarschijnlijk op te pompen voor zijn eigen gedoe richting Mark. Wat hij heel moeilijk vond, hij stond bijna te janken. En dat is dan de volgende keer drie stemmen waard''.

En wat Cees nog wel het ergste vind. Cees voelt en merkt dat de hele groep het overneemt als waarheid. Niemand kwam na afloop naar Cees toe terwijl anderen elkaar aanspraken. Ik zat daar alleen op het bankje en er kwam niemand naar me toe. Ja jij. En Rowena kwam me later achterna. Voor de rest nul support, want ja... stel je voor dat Ivan het ziet. Ze zijn allemaal zo schijte bang voor die Ivan. King Arthur zoals hij tegen me tekeer ging. Kom op zeg''. Volgens Cees is dit juist het hele spel element. ''En dan word het je kwalijk genomen dat je tactisch stemt''. Bas snapt niet waarom iedereen zo bang voor Ivan moet zijn. Cees zegt ook niet bang voor Ivan te zijn, maar wat Cees stoort is dat de hele groep het overneemt. Bas vindt het juist mooi hoe hij met Ivan is. ''Ivan zal de strijd verliezen in de ring. Het word heel leuk''1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.