Xander de Buisonjé arriveert en Bjorn mag met hem optreden ~ Utopia Gekte

10/27/2015

Xander de Buisonjé arriveert en Bjorn mag met hem optreden

Samen repeteren

Vanavond is het live in de loods concert van Xander de Buisonjé en om kwart voor acht komt hij het terrein al op. De bewoners begroeten hem en het word al snel duidelijk dat hij Rowena herkent van voor Utopia. Hij vraagt of de bewoners verzoekjes hebben voor nummers die hij moet gaan zingen en Gabriëlle laat weten dat ze echt hoopt dat hij het liedje ''Afscheid'' gaat zingen. Ook vraagt hij de bewoners of hij stevig of rustig moet beginnen. ''Opbouwend'', zegt Gabriëlle. Xander heeft ook nog een leuke verassing. Hij gaat straks toch met Bjorn samen een duet zingen. Heel de tijd heeft hij het expres afgehouden, maar ze gaan het dus toch doen. Bjorn word meteen helemaal rood. ''Niet cool dit''. Aangezien hij dit nu pas hoort heeft hij niet kunnen repeteren. Xander zegt dat ze dat nu nog wel even snel kunnen doen. Terwijl iemand iets te drinken voor Xander haalt gaat hij samen met Bjorn naar de vleugel toe.

Xander neemt plaats achter de vleugel en Bjorn komt er naast staan. Vervolgens zingen ze samen het liedje ''Hou me vast''. Bjorn lijkt een beetje onzeker, maar Xander spreekt hem moed in. ''Is goed man, ga door''. Terwijl ze nog druk aan het repeteren zijn komen de bezoekers al binnen lopen. Als ze klaar zijn laat Xander weten dat het jammer is dat ze al binnen kwamen, dit was nog maar de generale repetitie. Wel klinkt er al meteen luid gejuich. Het publiek is duidelijk enthousiast. Bjorn vind het leuk, maar is wel super zenuwachtig, laat hij weten met een grote lach op zijn gezicht. Wim grapt dat Xander helemaal niet op hoeft te treden, waarna Xander grapt dat hij weg gaat. Xander zegt vervolgens dat hij nog wel een potje wil poolen. Straks na het optreden als ze klaar zijn gaat het publiek weg en dan kunnen ze nog even praten laat Xander weten. Bjorn is ondertussen nog steeds heel zenuwachtig. ''Wat nou zenuwachtig, je hield ritme en al'', laat Xander weten. ''Ik laat je zoveel mogelijk zelf zingen, ik begeleid jou''. Xander gaat de bewoners er ook gewoon bij betrekken. Het liedje Afscheid wil hij aan Gabriëlle op gaan dragen en dan mag ze naast hem komen zitten op een stoel. Anderen zijn al meteen jaloers. Iedereen wil wel naast Xander zitten namelijk.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.