Wim krijgt een heftig verzoek ~ Utopia Gekte

10/13/2015

Wim krijgt een heftig verzoek

Of Wim een rouwkist wil maken

Het is een rustig begin van de middag in Utopia. Naomi is weer lekker druk bezig met foto's maken voor de Glossy, eerst zien we haar Wim op de foto zetten in de slaapkamer en daarna is Bas aan de beurt. Naomi heeft lippenstift opgedaan en geeft vervolgens een kus op Bas zijn wang zodat er een afdruk ontstaat. Alles voor de foto :) Wim kreeg eerder vandaag trouwens een bijzonder ietwat apart verzoekje binnen van iemand die op de livestreams opgevangen heeft dat Wim een lijkkist zou gaan maken. (Voor Bas als grap in verband met het kickboksgala). De mailer vertelt dat zijn of haar zwager die altijd naar Utopia kijkt erg ziek is en in een Hospice ligt. Hoe lang die nog heeft weten ze niet maar het leek de man zelf wel mooi om een lijkkist van Wim te hebben en dat zijn kleindochter er dan iets op kan tekenen. ''Vandaar mijn vraag aan jou. Ben je bereidt een kist te maken?''. Een heftig verzoekje waar Wim goed over na moet gaan denken of hij het wel wil.

De meningen lijken er ook over verdeeld te zijn. Sommigen vinden het te heftig. Ook lijken ze rekening ermee te houden dat het geen serieus mailtje is. En anderen zien het echt als een eer dat ze dit aan Wim vragen en Wim dit voor hun mag gaan maken. Wim besluit uiteindelijk toch een mailtje terug te sturen. 

''Wat een onwijs onverwachte mail. Maar wat een eer, een mooie gebaar. Ik weet eigenlijk even niet wat ik moet zeggen. Het voelt voor mij echt als een grote eer om voor uw zwager een kist te maken. Ik moet wel gelijk eerlijk zeggen dat ik zoiets nog nooit heb gedaan. Uiteraard is het mogelijk dat er dan iets opgeschreven kan worden. Alleen nu zit ik met het volgende, om het persoonlijker te maken zou ik u graag uit willen nodigen voor een gesprek. Dan kunnen we wat dingen doorspreken en ook elkaar even in het echt zien. Ik vind het bijvoorbeeld ook interessant om te weten wat er precies de oorzaak van is dat uw zwager in een hospice ligt. Over de kosten kan ik echt niks zeggen nog. Ik moet mij eerst verdiepen in het maken van een kist, de eigen en afmetingen en dergelijke. Maar hier komen wij samen wel uit. Wanneer zou het u uitkomen om langs te kunnen komen om het een en ander door te nemen? Ik voel mij nogmaals echt vereerd en ben onder de indruk van uw verzoek.

Met vriendelijk groet,
Wim''

Voordat Wim het mailtje verstuurd vraagt hij of Benjamin het mailtje even na wil kijken. Wim laat weten het wel een heftig verzoek te vinden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.