Wie zijn in de val getrapt van Mark en Gina? ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Wie zijn in de val getrapt van Mark en Gina?

Een beetje humor.

Tijd om te onthullen wie in de val is getrapt van Gina en Mark! Armanda is de eerste die in alle vroegte naar de vrouwen wc gaat dus zij is ook de eerste die de ballonnentrap ziet. Wanneer zij de deur een klein beetje open doet rollen er al allerlei balletjes de vloer over en doet ze de deur niet verder open. Ze doet de deur weer dicht zonder een klein lachje te laten horen en wandelt weer weg. Ivan doet later de andere deur open en bij hem komt er wel een zee van ballonnen zijn kant tegemoet. Op Facebook lezen we ondertussen op de pagina van Naomi dat zij de koeien tijdelijk niet meer doet 's ochtends omdat ze 's nachts met Gabriëlle tot laat achter de laptop werkt. Overdag hebben ze niet zo lang een laptop tot hun beschikking.

Een tijdje later... Armanda kan er uiteindelijk wel om lachen samen met Ivan die de andere deur opende. Bij Ivan schijnt de val wel goed te zijn gevallen volgens Gina. ''Geldt dit nu als een ontgroening'', vraagt Armanda zich lachend af, maar dat is niet het geval volgens Gina. Ze wilde gewoon nog grapjes uithalen laat ze weten wanneer ze Gina vraagt ''Ik vond het niet zo grappig maar nu ik jou zo blij zie is het oké'', laat Armanda weten. Ze zou graag de beelden terug willen zien en dat kan. Ze weten Utopia Gekte goed te vinden en de niet zo spectaculaire video staat onderaan dit bericht. Gina raakt maar niet uitgepraat over deze actie en blijft in een deuk liggen. ''Ff een beetje humor, serieus. Er gebeurt hier helemaal niks. Ik vind dat soort dingen leuk, van die stomme grappen''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.