Wie mag er blijven, Renske of Armanda? ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Wie mag er blijven, Renske of Armanda?

De uitslag: Armanda mag blijven!

Nadat alle bewoners hun stem kenbaar hebben gemaakt is de uitslag heel duidelijk. ''Vier om elf'', zegt Ivan. Om 15:23 besluit Ivan de dames er bij te gaan roepen. Vervolgens komen Renske en Armanda samen arm in arm aanlopen. ''We gaan elkaar ook vooral missen'', laat Renske weten. Iets wat Ivan zich goed voor kan stellen. Zodra de dames binnen zijn neemt Ivan weer het woord.

''Dames hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet. Jullie hebben de afgelopen paar weken een spannende tijd achter de rug gehad en de afgelopen vier dagen ook. De hele groep vond het een moeilijke keuze omdat jullie allebei heel erg lief zijn en goed bij de groep passen. Jullie hebben allebei doelen die goed bij de groep passen. Renske komt hier, heeft doelen, is lief en wil ontdekken waar haar krachten liggen''. Volgens Ivan kan Renske ook veel meer met haar zangkunsten dan ze denkt. Daarnaast vind iedereen haar sociaal en vinden ze haar goed bij de groep passen. Het zou een makkelijke keus zijn om voor haar te kiezen.

Armanda vinden ze ook heel lief, maar ze denken ook dat ze het heel moeilijk kan krijgen als ze blijft. Armanda heeft wel doelen en staat ergens voor. Ze brengt vernieuwing en diepgang in Utopia. Ze heeft duidelijke doelen die ze wil nastreven. Ze wil zich inzetten voor de dieren en er zijn mensen die van haar willen leren. Het was een moeilijke keuze, maar ze hebben uiteindelijk gekozen om Armanda de kans te geven om de wereld te verbeteren. Wat dat betreft is ze een goede toevoeging. ''Renske helaas. We vonden je heel lief en hadden je graag willen houden, maar moesten een keuze maken''. Tijd voor Renske dus om haar spullen te gaan pakken.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.