''Wie ga je er uit stemmen als je mag blijven?'' ~ Utopia Gekte

10/09/2015

''Wie ga je er uit stemmen als je mag blijven?''

Als samenleving doen ze het goed

Rob en Stefanie zitten samen buiten van de zon te genieten als Armanda vraagt of ze er even bij mag komen zitten. Al meteen ontstaat er een gesprek als Rob besluit om maar meteen met de deur in huis te vallen. ''Wie ga je er uit stemmen als je mag blijven?''. Een vraag waar Armanda nog geen echt duidelijk antwoord op heeft. Als ze mag blijven moet ze nog met iedereen gaan praten. Ze had ook nog geen voorkeur voor ze Utopia in kwam. Ondanks dat heeft Armanda er wel een beetje een gevoel bij want het is volgens haar wel duidelijk wat de groep het liefste wil. Armanda schat haar kans ook wel goed in om te mogen blijven. Ze is er niet zo heel veel mee bezig eerlijk gezegd. Armanda zou het ook beiden fijn vinden. Ze vind het fijn als ze naar huis kan, maar vind het ook fijn als ze hier haar plannetjes kan uitvoeren. Rob is benieuwd wat Armanda verder nog wil doen buiten de expositie om. Armanda wil wel een speed date sessie organiseren voor veganisten en rond kerst wil ze een academie over duurzaam consumeren houden. Die academie gaat niet alleen maar over voedsel. Rob heeft elke keer dat als hij een gesprek met Armanda heeft ze het alleen over het veganist zijn heeft.

Stefanie vraagt of Armanda een keer mee gaat met de koeien melken. Armanda wil dat wel. Armanda wil een ideaal Utopia, ze vind het leuk om zichzelf te ontwikkelen. Stefanie is benieuwd hoe Armanda vind dat ze nu bezig zijn. ''Als groep heel leuk en respectvol naar elkander toe. Als iemand zich niet chill voelt dat je er voor elkaar bent''. Voor Rolf vind ze het wel lastig, maar ze weet niet of dat echt aan de groep ligt. Volgens Rob is het een beetje een wisselwerking. Aan het begin lag het wel aan de groep, maar mensen zijn gewoon heel kritisch naar Rolf toe en Rob heeft nu het idee dat Rolf zelf naar huis wil. Rolf heeft heel veel trekjes die in de groep lastig zijn. Volgens Rob is het wel een lieve jongen, maar met een veel te grote mond. En hij heeft een slechte timing met zijn opmerkingen legt Rob uit. Maar al met al is Armanda van mening dat ze het als samenleving wel goed doen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.