Welke bewoner moet Utopia verlaten? ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Welke bewoner moet Utopia verlaten?

Tijd om te stemmen.

De komende 24 uur ligt het lot van de Utopianen weer in jouw handen. Want jij bepaalt wie de publieksstem krijgt! Stem op je minst favoriete inwoner en wie weet moet diegene Utopia binnenkort  verlaten.

Hoe zit het ook alweer?
  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee. 
  • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar kunt ook kijken of je een Elite-stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie Utopianen met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.
Op welke bewoner stem jij? Laat van je horen in de reacties. Een accountje aanmaken is zo gepiept en je bent van harte welkom om je mening te delen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.