Wel of geen Glossy en wel of geen live in de loods concert met Xander ~ Utopia Gekte

10/21/2015

Wel of geen Glossy en wel of geen live in de loods concert met Xander

Te weinig aanmeldingen

Deze middag om vijf voor half vier zagen we Mark, Bjorn, Cees, Ivan, Benjamin, Wim en Rob met zijn allen in de horeca keuken. Daar hebben de heren namelijk weer een keertje een BV overleg. Het gaat voornamelijk over de evenementen die nog in de planning staan. Er zijn een aantal evenementen die nog niet zo goed lopen zoals onder andere de kroegennacht, de runway show en het live in de loods concert van Xander de Buisonjé. Cees komt met het idee om de kroegennacht en Gabriëlle's verjaardagsfeest met elkaar te combineren omdat die twee nu achter elkaar gepland staan, maar Benjamin en Bjorn vinden dat geen goed idee. Ten eerste omdat het Gabriëlle's verjaardag is. Ten tweede omdat het ene evenement stukken duurder is dan het andere. Dus dan zouden de mensen die naar Gabriëlle's verjaardag komen opeens bij moeten betalen. En er zijn nog meer redenen zoals dat dat totaal niet Gabriëlle muziek is.

De kroegennacht met Frans Duijts cancelen lijkt ook geen optie want ze hebben Frans Duijts de vorige keer ook al verplaatst naar deze keer en er schijnt het een en ander afgesproken te zijn. Wel is het de vraag of het live in de loods concert met Xander de Buisonjé door gaat. Er zijn weinig kaarten verkocht en dat is voor geen enkele partij goed. Niet voor Xander de Buisonjé als er maar een paar mensen komen en ook niet voor de Utopianen. Maar cancelen is ook niet handig. Cees wil Xander een meier aanbieden, maar dat kan niet volgens de anderen. Ook praat Cees nogal raar en negatief over Xander. Niet echt een slimme manier van reclame maken. De anderen noemen Xander namelijk een top artiest, maar Cees trekt dat in twijfel. Als het zo'n top artiest is waar blijven dan de bezoekers en zijn vaste fans. Volgens Cees is het niet hun probleem, maar Xander's probleem. Daar komt zijn speech tenminste op neer. Het Halloween feest gaat volgens Mark wel goed komen en ze spreken af dat iemand achter Xander aan gaat. Ook komen we te weten dat de Utopianen waarschijnlijk zo'n 1100 euro betalen om Xander naar Utopia te halen want Cees zegt dat hij dat teveel vind om hem ''hier'' te laten optreden.

Tussendoor komen Naomi en Gabriëlle met goed nieuws. Er is namelijk een proef exemplaar van de Glossy binnen gekomen. Volgens de dames gaat er wel nog van alles veranderen, maar Gabriëlle vind hem nu al echt vet. Cees zegt dat het geen Glossy meer is, maar een boek en dat de dames het ook als boek op de markt moeten brengen. Dan is 20 euro opeens heel wat anders volgens hem. Ondertussen mogen de andere bewoners trouwens nog niet echt er in bladeren of er iets in lezen. Dan zijn ze volgens Naomi minder enthousiast als straks het echte boek binnen komt. Even later blijkt er trouwens een probleempje. De bewoners hebben afgesproken dat ze altijd een bedrag van 10.000 in kas bewaren, maar als ze nu investeren in de Glossy en die gaan bestellen gaan ze 2000 euro onder de 10k lijn. De magazines worden trouwens 22,50 en je betaalt ook nog 4 euro verzendkosten. Als de bewoners er 78 verkopen hebben ze de inkoop al terug. Veel bewoners vinden dat de dames de Glossy's gewoon moeten gaan bestellen. Ze moeten er gewoon zijn tijdens de markt en dat ze dan één keer onder die 10k lijn komen moet maar gewoon.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.