Weinig bezoekers tijdens het bierfestival ~ Utopia Gekte

10/04/2015

Weinig bezoekers tijdens het bierfestival

Geen Unieke Utopia glazen

Het bierfestival is al een aantal uren gaande. Om kwart over twaalf kwamen de eerste bezoekers het terrein al op. Bjorn zien we bij de entree ticketbewijzen controleren maar vanwege een probleempje met een app(?) moet hij de mensen maar geloven op hun woord. Entree naar het Utopia terrein kost vijf euro, en als je bier wil proeven moet je nog 15 euro extra betalen. Dan krijg je een glas en 6 muntjes. Bij de bierbrouwerijen kan je zo'n muntje vervolgens inleveren in ruil voor een vol glas bier. Het glas wat de bezoekers krijgen mogen ze mee naar huis nemen. Wel is het ietwat apart want op de website was een ''uniek Utopia glas'', beloofd. En dit is een dood gewoon glas zonder Utopia tekst of print. Niks ''Utopia-achtigs'' aan dus. Om kwart over één heeft Gina haar eerste knipklantje. Top want ook dat zijn weer extra inkomsten voor de bewoners.

Cees heeft ondertussen weer iets te klagen tegen Rolf. Ondanks dat er maar 40 kaartjes verkocht zijn en dus niet zoveel mensen op het terrein zijn ziet Cees overal mensen lopen. Ook in de loods lopen mensen rond. Rolf zegt dat hij dat niet beslist heeft, maar dat het wel mocht, dat heeft hij tenminste van iemand gehoord. Het is Stefanie die dit gezegd schijnt te hebben. Als Stefanie een aantal broodjes worst voor haar mede bewoners haalt vraagt de dame achter de stand of ze ook in de loods mogen kijken. ''Ja natuurlijk'', laat Stefanie weten. Over de waarde van de muntjes is even wat onduidelijkheid. Stefanie dacht dat ze met één muntje kon betalen, maar een muntje is maar 1 euro waard en de broodjes kosten drie euro. Drie muntjes moet ze dus betalen. Gina heeft op datzelfde moment weer een klant in de kapsalon. De dame komt kleding passen van Gina's nieuwe kleding collectie en lijkt wel interesse te hebben.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.