Weinig bewoners houden zich aan de afspraak. ~ Utopia Gekte

10/04/2015

Weinig bewoners houden zich aan de afspraak.

Fijne dierendag!

Het is inmiddels half tien en we zien enkele Utopia bewoners samen met de gasten ontbijten aan de lange tafel in de loods. De afspraak was dat iedereen om 9 uur 's ochtends aan de tafel zou zitten. Dat plannetje is dus niet helemaal geslaagd.

''Wim, heb je het al gehoord? Jij kwam de kamer in en toen was ik wakker geworden. Ik denk ik ga even de kamer uit want Cees was ook aan het snurken. En als ik terug kom is het wel over. Ik terug, Cees gestopt met snurken, ik had medicijnen ingenomen en ik denk dat komt wel weer goed. Nou, van 5 uur tot nu wakker gelegen. Maar hij snurkt wel op verschillende toonhoogtes dus het was wel interessant om naar te luisteren'', aldus Naomi. Ze heeft helemaal niet van 5 uur 's nachts tot nu wakker gelegen, maar ach. Het verhaal is mooi zo. ''Echt niet te doen'', moppert ze met een glimlach gevolgd door een zucht.  Wim is niet de eerste deze ochtend die dit verhaal aan moet horen, ook aan Cees vertelde ze het. En ook hij trapt er niet in, maar dat laat hij Naomi niet merken. Hij weet zelf wel beter.

Positiviteit! Dat missen we even deze ochtend terwijl we altijd zo hard ons best doen om het leuk te houden hier. Gelukkig hebben we nog een geheim wapen tot onze beschikking om dit bericht positief af te sluiten. Het is vandaag dierendag! En ook Ivan en Stefanie zijn daar van op de hoogte. Vanochtend hebben ze de koeien verwend met overheerlijke koeienkoeken. Ook zijn ze lekker geborsteld in het mistige koude weiland. Verwen jij je (huis)dieren ook (extra) veel vandaag of is dat een gewoonte? Maak als je wil een accountje aan, dat is zo gepiept. En reageer lekker mee op onze berichten via de reacties. Je bent van harte welkom!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.